Groana geana
chiar mai facut sa rad
insa si ul vream ca geoana sa fie presedinte
Ce suparata eram eu cand am auzit ca a iesit Geoana . Dar a doua zi la scoala, am cautat pe net, si. stupoare Basescu presedinte! Uraaa
Saracul Geoana ce l-ai mai botezat. Groana, Geana, cred ca era mai bine daca era el presedinte, de acum incolo cei care l-au ales pe Base sa traga ponoasele asa cum le-au tras si pana acum, adica cu greutati
Si crezi ca daca ar fi iesit Geoana presedinte ar fi fost mai bine? lucrurile nu se schimba asa de usor, doar pocnind din degete, este nevoie de multi ani ca sa ajungem la nivelul celorlalte tari europene. primul pas a fost intrarea in U. E care apropo, a fost in timpul mandatului lui Basescu. cei din tara inca nu va dati seama ca intrarea in uniune a fost cel mai mare pas catre o viata mai buna, dar in cativa ani veti valora asta. am avut nenorocul sa fie o criza mondiala chiar acum dar va trece.
Si acum atentie, luati aminte, daca spuneti ca ati fi vrut sa iasa presedinte Nenea Geoana nu mai raspundeti, ca va dau altii cu stupizi in cap
Lasa ursulika, ca si mie mi-au dat astia ai lui geoana cand am zis ca vreau sa iasa base sef1(sa stii ca nu eu va dau stupid acum!)
nyoentox2002 întreabă:
RAY întreabă: