Dimineata cand rasare soarele este cel mai frumos moment al zilei deoarece stii ca ai o zi plina de trait la maxim inainte.
Dimineta, cand vezi ca traiesti si viata este atat de frumoasa... Numai cand nu sti ca poti avea zilele numarate, acest fapt te face sa nu iei in seama ca e inca o noua zi, in care te poti bucura de aer, de soare, de frumusetea zborului atator pasarele si insecte mici, nevinovate, - de cerul senin si de infinitul lui, - de dragostea ce inca exista, - de prietenii care te suna cu drag, - de zgomotul in urma caruia, tremura tot blocul si lucrarile crezi, ca vor dura o vesnicie, - de strigatul tigancii care cumpara fiare vechi, - de zgomotul masinii de gunoi care nu are loc sa intoarca ...de..., de..., Cu drag, Lucien.
Pai depinde de zi! Daca stiu ca am de facut ceva care e productiv in cursul zile e cea mai frumoasa zii din lume, daca trebuie sa ies undeva de abia astept sa apuna soarele! Dar in general sunt un om al diminetilor, in fiecare dimineata la max 9 sunt treaz si cand o lalai mai mult noaptea, bine asta daca nu ma culc la 7 dimineata imbracat dat fiind faptul ca nu am mai reusit sa imi coordonez mainile sa imi dea jos hainele
Depinde de ce trebuie sa fac sau ce am facut in ziua aceea, adica sa zicem ca am muncit f mult si atunci ma bucur ca a venit seara ca sa ma odihnesc sau de dimineata ma bucur atunci cand ma duc la scoala
Dimineata noaptea nici nu dorm iar dim k rasare soarele adorm de fericire. si ast sa ma trezesc; x
Ma bucur de dimineata de parcursul zilei si de seara noapte apus de fiecare minut si secunda nu e discutabila chestia nu ma pot bucura dintr-o zi uneori atat de lunga si alteori atat de scurta doar de o parte din ea.
Maria_Ana_1999_cqd6 întreabă:
lafy95 întreabă: