anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a avut dreptate,eu sau vecinul?

Pe scurt,eu am lasat de cateva ori catelusa sa iasa singura afara in fata blocului si din pacate,avea prostul obicei sa latre unii oameni, in special pe vecinul.Acesta m-a acuzat de lipsa de bun simt,mi-a luat-o si a omorat-o,taindu-i beregata.A doua zi, am incercat sa scot de la nevasta-sa vreo informatie despre catelusa dar m-a declarat "nebuna" si ca nici nu stie despre ce catel e vorba.Deci,m-a luat in ras.Adevarul l-am aflat de la o duduie in varsta de pe scara care "a ciripit" in final dar care se pare ca le-a dat dreptate cum ca "ii deranja".

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Aici este inca un dezavantaj al vietii la bloc.
Desigur nu este corect ca ati lasat catelusa sa iasa singura, nesupravegheta, dar asta nu scuza nicidecum cruzimea vecinului respectiv.
Adevarul e ca mai exista astfel de "specimene" care au ceva cu animalele de companie, si recurg la asemenea gesturi.
Trist.

2 răspunsuri:
| RitaDeluxxxe a răspuns:

Nu este just sa omoare o fiinta doar din simplul fapt ca il "deranja". Asta se numeste cruzime la adresa animalelor.Pacat ca nu exista politia animalelor la noi. Dumneavoastra aveti perfecta dreptate.

| anonim_4396 explică (pentru RitaDeluxxxe):

Nu numai ca nu-i pare rau pentru ce a facut, dar considera ca nici nu merit respect pentru ca am lasat catelusa singura in fata blocului.Considera ca nu sunt educata.