Pei odata am visat ca m`am intalnit la un concert cu un cantaret(treaba mea care), era noapte si a inceput o furtuna, toata lumea a plecat, inclusiv colegii cantaretului respectiv, eu nu am avut cu ce sa plec(am visat ca concertul era intr-un camp, departe de oras), iar el nu a mai apucat sa se urce in limuzina
, asa ca am ramas de nebuni noi 2 si am devenit prieteni(in sensul putin, doar putin romantic
). Sigur e lucin avand in vedere ca il vad si acum ca si cum am visat acum, dar am avut visul acum 3 luni.Inca unul am visat aseara, ca mi-a murit o matusa.bhhh,destul de exact si ala, putin infricosator
. Pei nu stiu cum faci, visele sunt controlate de subconstientul tau nu de tine(mama face psihologie, de asta stiu
), in visul ala cu cantaretul, eu am adormit gandindu-ma cum ar fi sa il intalnesc si ascultam o melodie de a lui, in al 2-lea vis nu am idee de ce am visat asa.Am gasit pe net ca daca vrei sa visezi ceva sa scrii pe o foaie exact ce vrei sa visezi si sa citesti de cateva ori cu voce tare exact inainte sa te culci.Nu am incercat, desi am avut o tentativa.Am mai visat odata ca fumam cu o colegha si cu profu meu de fizica pe scara scolii(ciudat si asta avand in vedere ca nici eu nici colega mea nu fumam iar profu meu e batran si un comunist nesuferit
-scuze dar chiar vroiam sa spun si asta
).
anonim_4396 întreabă:
Nishuman întreabă: