| unione a întrebat:

Cine a castigat la duelul fizic, politistul sau profesoara? ( excludem faptul ca au existat si lacrimi...)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a fost un duel in adevaratul sens al cuvantului deoarece lucrurile si-au iesit din normalitate datorita influentarii presei. Profesoara fiind o fire tare impulsiva, nu s-a putu stapanii. A gresit mult, dar nu trebuie judecata. A procedat gresit si daca este profesoara asa cum zice si a terminat o facultate(desi ma indoiesc dupa modul cum vorbea si ezita unele convorbiri), a realizat asta. Politistul a facut un gest de neprofesionalism, punad orgoliul deasupra respectului si bunului simt. Dupa parerea mea, politistul a lovit mai tare laughing.

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ambii, fiecare din ei si-au etalat capacitatile de autoaparare.

| Ana a răspuns:

Eu zic ca politistul big grin

| mariaw a răspuns:

Politistul i-a cam mutat fata

| oky a răspuns:

Eu cred ca "gaboru". Cred ca dupa asta au dus-o la sectie si din cate stiu eu gaborii nu stau cu mainile in san cand esti in duba cu eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca profesoara a castigat pentru ca la umilit si in plus politistu am auzit ca o sa fie dat afara
parerea mea e (daca politistul ii punea acolo catusile si o lua la sectie atunci castigatorul era politistul