anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a cunoscut persoane de aici sau a aflat de identitatea lor adevarata?
De exemplu corbul alb-rosu avea aproape 80 de ani,fost ginecolog,il chema Teodor.
Si am mai cunoscut fete din Iasi,Falticeni,Suceava, din Republică(Moldova).
Jumatate din viata.
Asa se cheama timpul petrecut pe-aici.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Eu =]]
Pe ramless, spaniol pus pe sotii.

| anonim_4396 explică (pentru LPCTSTR):

Pe soții?
Sau pe șotii?

| LPCTSTR a răspuns (pentru anonim_4396):

Ambele, daca stau m-ai bine sa ma gandesc, don't ask me how I know.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde stii cati ani avea Corbul? Eu cati ani am?

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Cu tine inca nu am ajuns sa vorbesc, dar corbu' era foarte deschis in discutii private.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok. Am varsta la profil.

| Freya1 a răspuns:

Și crezi ca e ok sa divulgi anumite detalii despre oameni public,în condițiile în care ei vor sa fie anonimi?

Dacă cineva își pune încrederea în tine, și discuta cu tine deschis ca să va ajutați sau împrieteniti, crezi ca e frumos sa te pui sa scrii pe site cine și cum e, care e adresa, unde ii găsim etc?

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Am spus doar de acest om Teodor pentru ca a murit.Si multi oameni tineau la el si cereau sfaturi si erau ajutati.Ma gandeam ca poate cei care vor citi or sa faca o rugaciune pentru el.Nu cred ca am tradat prin asta increderea ce mi-a aratat-o cineva.Dar ma mir ca multi pe aici se plang ca nu-si gasesc fete.Si pe mine ma abordeaza cate una, ne mutam pe alte platforme si apoi povestim.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine ti-am spus ca a murit?

| MorcovMajestic a răspuns:

Corbul nu a fost ginecolog. Pe el l-a deconspirat cineva, ca se dadea ginecolog cand lucra in fabrica. Era doar obsedat sexual si multi stiau adevarata lui identitate

Întrebări similare