| sabin89 a întrebat:

Cine a fost (ce hram purta) Nicolae (Nahum) Grunberg, alias Nicholas Wolff?

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nick Wolff este cercetătorul în domeniul schimbărilor climatice pentru programul Global Science al Conservancy.

Daca o fi altcineva, stiu si eu, nu ai spus ce hram poarta ala ce intrebi tu, ori macar sa spui unde ai auzit de el.

Nahum a fost profet din biblia ebraica, bla bla

| sabin89 explică (pentru relian):

E vorba de tatăl lui Elena Lupescu, amanta/soția lui Carol al II-lea

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Aha,sa fie sanatos, ma gindeam cine stie cine o fi.Nicolae Grunberg, nascut evreu, adica era evreu sau era evreu?

Uite un subiect bun pentru a fi discutat evrei si jidanii, cine au fost, de unde au venit?
Deci Asta tacasu lu minodora laughing era evreu sau era evreu? Eu din cate am citit Eminescu zicea ca evrei is evrei si cea mai zis.Noi de ce numim pe evrei evrei?

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Am vazut ceva poze, sincer nu stiu cea vazut ala la ea laughing nu stiu oare pe timpul ala femeile aratau mai naspa decat arata tipa asta Elena? Nu cred sa nu fi fost si pe vremea aia femei frumoase.

Probabil la timpul ala asa considerau aia femeile frumoase laughing eu sincer nu as fi curios de una care arata asa laughingPoate ca era ala innebunit, ca il freca del rupea laughing si cum pe timpul ala oamenii faceau sex asa genul ala rapid si o singura pozitie, asta o fi fost o de asta gen filme por-no si cand lo luat pe ala, o fi zis ca ajuns in rai laughing

| Cynthia20 a răspuns:

Cică era farmacist dar Elena nu a recunoscut, spunea că era chimist.

| sabin89 explică (pentru Cynthia20):

De unde ai informația? Pe net n-am găsit.

| Cynthia20 a răspuns (pentru sabin89):

De pe internet.
Caută cu numele împreună cu Elena.

Întrebări similare