Tutu Adrian:X...chiar daca are o viata grea el a continuat sa cante, cand putea sa nu munceasca sa cerseasca pe la scari de blocuri cum fac altii care chiar cersesc mila.El chiar merita sa castige pentru ca este un luptator :X
Toti concurentii s-au descurcat foarte bine si cu totii sunt talentati si au muncit din greu, dar in opinia mea podiumul ar fi asta:LOCUL 1:VALENTIN DINU, are o voce absolut superba si ce imi place foarte mult la el e ca(virgula)canta cu foarte multa usurinta si se vede ca-i place; LOCUL 2:COSMIN AGACHE, e foarte tare, beat-boxul lui a fost super si e foarte original; LOCUL 3:BALLANCE SAU NARCIS IUSTIN IANAU,au fost super, ballance au depus multa munca si narcis are o voce frumoasa...mi-e mi se pare ca adrian tutu e foarte simpatic, dar nu i-as fi dat premiul cel mare... oricum felicitari tuturor concurentiilor
Cosmin Agache a foat cel mai tare. Talentul lui chiar e original iar ideea cu DFC a foat geniala.Merita sa castige dupa mine
Pai Adrian Tutu pentru ca nu are parintii bunicii lui l-au lasat si are tot viitorul in industria hip-hopului dar ceilalti concurenti nu pentru ca :
Narcis-era la fel ca Rebeccaamandoi au viitorul inainte precis vor fii contactati dar sa fim seriosi cine mai asculta opera
Rebecca-un copil mic dar cu voce mare dar tot acelasi lucru ca la narcis
Valentin-pare un superstar cand il vezi pe scena acesta chiar are un viitor in fata
Cosmin-oRCINE ce face bbox poate face aceleasi sunete ca si el
Familia Luca-nu vad dc un criminal ar putea sa castige
Medea-o fata cu un vis mare ce isi va putea implini visul (sper)
Cristina si Alina-Doua voci superbe ce au si ele un viitor inainte
Akikai-nu mi s-a parut cine stie ce orcine ar putea face acele miscari in circa 3 luni daca se straduieste
Valentin Luca-orce narman care face tot felul de smecherii e exact ca valentin luca
Stefan Florescu-un fotbalist ce pote face smecheri cu mingea orcine poate daca se straduieste
Bellance-ei sunt foarte talentati si de neintrecut tot respectul si vreau sa le fie numai bine
Adrian Tutu- A FOST ales din cauza cazului sau si a vocii uncopil model
AndrewTate7789 întreabă: