Adrian Tutu deoarece are foarte mult talent si de asemenea versurile melodiilor sale patrund in suflet la fel cum pare ca soarele gingas patrunde in albastrul nesfarsit al marii. Sper ca are mai multi sustinatori decat am vazut aici.
NICIODATA NARCIS PENTRU CA NUMI PLACE MULE Cosmin Agache dar, adrian Tutu a fost votat pentru caz nu-i urat dar nici frumos din partea voastra mai bine ii dadeati 10 mii de euro lui tutu si restul ii dadeati castigatorului care nu ie El
Pai...Tutu Adrian,de ce? Pentru ca are talentul de a exprima mesaje prin cantecele pe care EL le compune, si unii ditnre voi chiar nu le intelegeti o.o Asta este un talent foarte valoros, deci Narcis are voce dar a cantat phantome of the opera cam rau...ma rog, fiecare cu parerea lui, mie mi-a placut si inca imi place Adrian Tutu
Tutu adrian era logic., nu inteleg de ce toti il critica (ameritat sa castige!)
Mi-au placut mai multi
Nartcis Iustin Ianau-o voce uimitoare care sigur va uimi si in continuare
Rebeca Neacsu-o voce mare intr-un corp atat de mic
Cosmin Agache-ideea cu DFC a fost uimitiare sunetele erau ireale
Pe Adrian Tutu l-au votat betivii, pitipoancele si drogatii! Avem destui repari : parazitii, simplu etc.Insa ca Narcis nu cred ca avem niciunul! Gresit ca sa imi mai dau seama cum voteaza poporul roman...GRESIT! Am pierdut un talent
Mie mi-a placut de Stefan Florescu si Cosmin Agache dar cel mai mult mi-a placut de Cosmin