Adrian Tutu bine inteles
http://www.youtube.com/watch?v=2vXnjJ9wFgw&feature=channel_video_title
Consider nu a fost evaluat de catre oamenii talentul, adrian tutu a emotionat lumea prin cazul sau. consider ca din acest gen de muzica nu ne putem da seama de talent sau nu, de voce sau orice alceva deoarece aceast gen e facut pentru a transmite un mesaj nu de a pune in evidenta glasul celui care il interpreteaza. Au fost concurenti buni, concurenti talentati. din punctul meu de vedere talentul e acela cu care te nasti, nu cel lucrat ani de zile ajungand la performante si numindu-l "talent". in concluzie cel care trebuia sa castige este narcis fiindca din cate am inteles din prezentarea sa vocea sa este originala nefiind lucrata.
Preferatul meu a fost si este adrian tutu.ma uimit faptul ca neavand parinti el este un copil inteligent foarte creativ si are si voce...asta a fost parerea mea.succes in continuare adi. fundita; x
Adrian Tutu, a fost preferatul meu! Dar nu pot sa zic ca nu a fost si Narcis Iustin Ianau/
Logik...se stie! ADRIAN TUTU. ma bucur ca a castigat. e foarte frumos si foarte talentat.
Au fost mai multi buni din semifinale erau aproape toti uluitori, dar eu as fi zis asa - Balance au muncit cel mai mult, ziceti voi cati puteti sa faceti ce au putut ei, si Mihai a zis ca ei sunt cei mai buni, Narcis mi-a placut pentru locul 2 si ce sa zic 3 intre FLorescu si Tutu
In primul rand Adrian Tutu si in al 2lea Rebeca ca si ea are o voce ff frumoasa
Este clar ca adrian tutu e celmai tare...el na venit sa se planga el a venit sa arate sa are talent si a dovedit ca intr-adevar are...si nici narcis nu a fost rau dar adrian tutu nu a dovedit ca are numai talent ci ca are si minte sia scris singur versurile si este clar ca lea scris din INIMA=HEART
Cosmin Agache, dar in special Adrian Tutu!:d. Oooo si, andraandru esti o vaca pentru ca adrian a meritat! Si nu a venit sa se planga.Te dai tu mare ca "esti mai bogata decat el". Sarac-o!
___Enzo întreabă: