Tutu Adrian.
Romania l-a recunoscut ca fiind "cel mai talentat roman". Si Narcis Iustin este un mare talent, are o voce mirifica, ca o soprana. Dar chiar daca am 13 ani parerea mea este caconteaza si povestea lor,cazurile. Narcis are o familie,o casa,persoane care il pot sustine,pe cand Adrian, a crescut singur, fara parintii lui, iar viata l-a maturizat si i-a oferit inca o sansa la " Romanii au talent "!
Adrian Tutu, de prima data cand l-am auzit cum canta si povestea lui chiar credeam ca o sa castige
Adrian Tutu
adica narcis are vocea asta, dar sa o aud eu peste 2-3 ani cand i se schimba vocea...
La inceput mi-au placut cristina si alina, dar din cei trei de la final mi-a placut de adrian tutu
Tutu Eu cred ca 50% dintre oamenii care s-au uitat le-a placut Adrian si restul de 50% pe ceilalti. Cred ca este foarte talentat si cred ca 2% l-au votat pentru caz asa ca ciocu mic si joc de glezne la cei care il injura si nu a venit sa se planga a venit pentru ca are destul talent daca ati avea talent cei care vb de rau mai zic da pnm...Si Narcis a apreciat decizia publicului asa ca paa!