| GulubuntzBudulush a întrebat:

Cine a fost primul, Disney Channel sau Jetix, să vă văd?

Răspuns Câştigător
| 47red a răspuns:

Dar am uitat sa mentionez ca disney channel a fost infiintat in 1983, asta insemnad ca a aparut inainte de Jetix

8 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Disney Channel, undeva prin 1990 parca.

| Florian80 a răspuns:

Disney channel!

| 47red a răspuns:

Depinde de tara pentru ca in unele s-a inchis in 2009 iar Rusia in 2011. Initial prin 1990 a fost numit Fox Kids (la noi in Romania a aparut in 1999), apoi in 2005 Jetix si din 2009 a fost Disney Channel (in unele tari cum ar fi America e disney XD). Atat Jetix(erau in cazul lui Jetix si Fox Kids) cat si Disney Channel sunt detinute de catre Walt Disney.

| Shaniquablackgirlro2005 a răspuns:

Jetix cred in Romania.

| GolopențaAdrian a răspuns:

Jetix!

| blackann a răspuns:

Fox kids -> jetix -> disney channel.
asta in Romania.

| GulubuntzBudulush explică:

Disney Channel a înlocuit Jetix în România, deoarece Disney Channel nu existase înainte în România, altfel ar fi fost înlocuit cu Disney XD. Disney Channel a fost lansat în 1983, de către Walt Disney Company și spre deosebire de actualul canal, se adresa în mod egal întregii familii, difuzând de asemenea multe miniserii. Nu putem spune că Disney Channel, în forma sa originală, era un canal mai puțin atractiv decât Jetix, din contră, avea un target mult mai extins, dar românii nu au apucat perioadele mai timpurii, când difuza mai mult conținut de calitate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cartoon Network, apoi Fox Kids, care s-a transformat in Jetix. Intre timp a aparut si Minimax.
Disney n-am prins, si nici nu cred ca ar fi fost genul meu.

Întrebări similare