| q2amyra a întrebat:

Cine a mai incercat dieta cu guma și apa? A mers?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aia nu e dieta. E înfometare. Deloc sănătos.

| dullcat a răspuns:

Nu mai asculta de toate prostiile debitate pe internet. Poate ca scapi de nu stiu cate kg intr-o saptamana sau doua, dar nu crezi ca le vei pune la loc cat ai zice peste? Daca vrei sa slabesti sanatos nu apelezi la diete extremiste care iti pun sanatatea in pericol, mai ales ca, repet, te dai ulterior cu capul de efectul boomerangului.

https://www.secom.ro/......ecomandari

| Lrs2015 a răspuns (pentru dullcat):

In mare ai dreptate aici... dar nu ai specificat detaliat cum ar trebui sa procedeze ca sa slabeasca optim.

| dullcat a răspuns (pentru Lrs2015):

Scrie in link.E foarte greu sa dai click...

| Lrs2015 a răspuns (pentru dullcat):

Nu stiu ce scrie in link, insa articolele de regula fac multa gargara, dar nu pun punctul pe I. Si promoveaza mituri in ceea ce priveste slabitul, prostii precum "mancatul seara ingrasa", "daca mananci o masa copioasa si dormi se depune tot " si alte minuni!

| lpavel a răspuns:

Banuiesc ca te referi la guma de mestecat... Apa e OK, dar guma de mestecat nu te-as sfatui s-o folosesti cand te abtii de la mancare pentru ca iti face mult rau! Mestecand, stomacul asteapta hrana mai mult decat de obicei pentru ca acum e gol iar tu nu-i oferi nimic, deci stomacul va lucra in gol si uite asa poti face ulcer la stomac! Consumand numai apa, iti tii stomacul in repaus, ca si cum ai dormi. Poti face cura asta sa nu mananci pana la amiaza si sa bei numai apa cand simti ca te ia foamea. E cea mai buna si cea mai sanatoasa cura de slabire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, și nici nu mă bate gândul s-o încerc.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

O săte îmbolnăvește ai gira ce prosti faci și încerci și nu-ți bate joc de Sănătatea ta ca să ai o sulietă de model ca modelele pe care le vedeți voi la tiktok ul vostru ăia nu au o zi de munca în viața lor și din somon și figuri nu iese mulți din ei sunt plini de operați de nas de față de burta de sâni și piciciore de fund își operează tot corpul sa arte cât mai perfecți bolnavi mintali ce să-le faci

| q2amyra explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Ai scris mult și prost sincer

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu știu la cine ai văzut tu dieta asta și ai auzit da conștientizează te ro eu frumos ce faci căci nu-i deloc normal și sănătos îți faci o mare problemă de sănătatea nu te juca cu sănătatea ta și nu mai credeți tot și haliți tot ce vedeți pe tiktok ul ala ați ajuns foarte inconștienți

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Nu, nu este bună deloc! Distrugi stomacul, te distrugi pe tine.

Noi când mestecăm guma, stomacul nostru asteapta cu nerabdare sa si primească ceea ce mestecăm noi.

Categoric nu!

Insa poti incerca cu totul alte diete.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Doamne ferește! Dacă vrei sa te îmbolnăvești de stomac încearcă dieta asta laughing nu e normal sa faci așa ceva. Renunța la pâine și dulciuri, bea mai multă apa și slăbești.