| AndreeaDiana0412 a întrebat:

Cine a ramas la MasterChef aseara?

Răspuns Câştigător
| horysk8 a răspuns:

Mimi,Petru,Bogdan si Dartanianbig grin

7 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Stiu ca, castiga petru masterchef, a dat-o afara pe nebuna aia

| mihaela2808 a răspuns:

Mimi
Bogdan
Petru
Alex

| Daddyy a răspuns:

Andreea Moldovan şi Simona Pâslaru n-au reuşit să treacă de proba eliminatorie care îmbina două bucătării. Gabriel Godeanu a combinat nefericit 13 ingrediente. Nu a impresionat juraţii şi a fost eliminat. Astăzi, de la 20.30, se decide cine ia marele premiu.

1 /5.

Agitaţie mare în semifinala Masterchef. Deşi şi-au dat toată osteneala să se menţină în competiţie, Mehrzad Moghazehi şi Gabriel Godeanu au fost primii care au părăsit competiţia. "Am fost cuprins de o serie întreagă de sentimente: supărare, nervi, dezamăgire. Cel mai mult m-a durut că părăsesc competiţia în condiţiile în care rămâneau mai multe persoane care, după părerea mea, nu erau la fel de bune ca mine. Eu am încercat să le demonstrez chefilor că am învăţat lucruri de la ei, dar am sfârşit prin a nu mulţumi pe nimeni. Îmi doream să ajung între primii patru, dar m-am consolat că am ajuns între primii şapte", a spus Mehrzad Moghazehi pentru EVZ. funda?

| corny04 a răspuns:

Buna happy

Au ramas Petru, Mimi, Alexandru(D`Artagnan) si Bogdan

| AcadeauaRozaliee a răspuns:

Petru,mimi,bogdan si alexandru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mimi,Petru,Alexsi Bogdan.Aseara au plecat Andreea si Godeanu si Mehrzad Moghazehi. Fundita?

| andrey3333 a răspuns:

Mimi
Bogdan
Petru
Alex

Întrebări similare