anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a spus ca femeile nu-s egale cu barbatii?
http://www.youtube.com/watch?v=so7D2jwrY4g

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca acesta a si fost scopul postarii, pentru a da de gandit. O seara de duminica cat mai frumoasa.

5 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Am urmarit pe youtube modul unor tinere de a "arata" ca, au drepturi egale cu barbatii, adica se pot imbata si sa arate dizgratios, asa cum poate arata un om beat mort.
Cred ca, nu prea au nimic de a face, drepturile egale, cu modul de a te comporta ca si tinerile din imaginile prezentate. Mai cred ca, daca au reusit sa vada acele posturi in care se aflau atunci cand le-a disparut ratiunea, s-au ingrozit si ele, bineinteles daca mai au un dram de bun simt.
Cei ce consuma abuziv bauturi, droguri etc, sunt oameni slabi, fara imaginatie si care s-au plictisit de propria lor persoana si cauta, cu tot dinadinsul, un mod de comportare care sa le "distreze", dar care are darul, doar de a le dezumaniza.
Un gand bun si un mod mai bun de a-si petrece timpul, pentru toti semenii nostri, inclusiv pentru toti userii TPU.

| anonim_4396 explică (pentru mariana):

Asa este.

| mariana a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca acesta a si fost scopul postarii, pentru a da de gandit. O seara de duminica cat mai frumoasa.

| lunathemoon a răspuns:

Ce intrebare e asta?

| Synapse a răspuns:

Cred ca Cheloo in vreo 20 de melodii.