Silent Hill este povestea unei femei pe nume Rose, care o cauta pe fiica ei, Sharon, printr-un oras foarte straniu, aparent abandonat.
Femeia trebuie sa-si salveze copilul care e pe moarte, si din disperare ajunge intr-un univers alternativ unde ajunge sa faca un pact cu un demon, pentru a-si salva fica.
Scenariul este bazat pe jocul video Konami, care este apreciat drept unul dintre cele mai inspaimantatoare jocuri video.
Cum a zis cheloo... si-asa filmul nu se compara cu seria de jocuri, care e waaaaay better.Cica se lucra la un sequel pentru film, dar...nu se mai stie nimic.
Sfarsitul da de inteles ca nu revenisera inca in lumea reala. Ar fi bine sa joci si jocurile. Multe faze din film au legatura cu jocurile pentru ca filmul e o transpunere cinematografica a acestora. Eu le-am jucat pe toate. Fiecare joc are mai multe sfarsituri si acestea depind de ceea ce ai facut la un moment dat in cursul jocului.
Pai.in final alessa a reusit sa se razbune dupa 30 d ani in care a fost tinuta in adancul iadului d diavol pentru ca mai tarziu sa apara rose si sharon.cand au venit ele sharon a disparut.ma rog cand au ajuns acolo au intrat intr-o alta dimensiune.asta nu am prea inteles nici eu. dar pana la urma a fost gasita d christabella care vroia sa o arda si pe ea asa cum facuse si cu alessa.credea ca asa va indeparta raul definitiv din SH.pentru as putea salva fica din mainile christabellei rose a facut un pact cu diavolul.care i-a cerut sa il lase sa intre in ea pentru a putea intra in biserica unde urma ca sharon sa fie arsa.cand a ajuns acolo a incercat sa ii convinga pe oamenii d acolo ca nu era corect c facea christabella si ca au procedat gresit cand au arso d vie pe alessa.christabella a incercat sa o omoare.si atunci si-a dat seama ca a adus si 'intunericul' cu ea. apoi a iesit alessa si i-a omorat pe toti cei care i-au facut rau. dupa care s-a terminat totul.rose si sharon s-au intors acasa si totul a revenit la normal. sper ca am fost d ajutor:*
Da dar totusi ele nu puteau fi vazute cand au venit acasa. el nu le vedea... dc?