La nunta ce lautar o sa iti cante?
Nunta cui? Eu nu vreau.
Aș face party-uri de weekend cu lăutari, prin restaurante închiriate, dar știu că șansele de a pierde investiția sunt 100%.
Nu știu exact pe cine aș chema, sunt mulți buni, dar nimeni din zonă. Pe la Constanța și în Vestul țării sunt cei mai ok lăutari pe care îi știu.
Urmareste documentarul asta si zi-mi cum ti se pare.
https://www.youtube.com/watch?v=WltJPKFo_J4&ab_channel=TheHistoryoftheWorld
Numa otravuri
Of, of
Trebuie sa imi gasesc o iubita care sa stie sa gateasca
Ma ofer
Mișto
Nimeni!
Nu avem chef și nici timp.
Cu noi nu conversezi, cu noi doar ceri și dai.
Te așteptăm în organizația noastră, dacă te plictisești, vir!
Pai daca un om nu poate sa-si faca timp personal, nu e bine, zic la general. Chefu e iar un semn de oboseala ca urmare a activitatilor care fac sa nu aiba omu cine stie ce timp pentru el.
Asa sunt f multi din pacate. Si in final ajungem in pamant dupa ce am avut f putin timp sa mai si traim, atunci ce rost avuse totul?!
Cine a spus că nu avem timp?
Avem timp pentru ritualuri, explorări prin junglă și plimbat printre oameni, hai să o numim recrutat.
Avem o groază de treburi. Nu avem timp în schimb de conversat. Acum o fac eu deoarece sunt underground. Și oleacă pe la psihiatrie după un episod crunt. Dar dacă ar ști Tata ce povestesc eu pe aici m-ar arde pe rug la propriu. Dar am zis să fac puțină lumină asupra organizației noastre și asupra scopului nostru, deoarece tot Tata pune presiune pe mine să-i găsesc discipoli, să recrutez, spune că sunt prea necarismatică, că din cauza mea și a felului meu de a fi, am ajuns la psihiatrie. Ba de multe ori m-a lăsat pe dinafară doar pentru că am fost prea sweet și plângăcioasă. ) Dar nu știe tata de ce potențial zace în mine și cât sunt de malefică atunci când îmi propun. Sper să afle în curând.
Tata?! O, ba da!
Man, habar nu ai despre ce tată crezi tu că vorbesc eu. Și e mai bine nici să nu știți. Unele lucruri sunt făcute pentru a fi ascunse și păstrate ascunse. Pfff, pentru tot ce am spus aici, Tata o să mă prindă și găsească. Să zic doar că acum trec printr-o despărțire de el. Mai mult o ascundere. Dar mă va găsi și mi va oferi pedeapsa pe măsură pentru că m-am răzvrătit, dar cel mai mult pentru că i-am dezvăluit identitatea aici.
Deci hai să o lăsăm așa. Nu încerca să convingi un om dintr-o lumea ca a noastră că Tata nu există. Nu știi nimic și pentru siguranța ta, atât îți las, mai bine nici să nu afli vreodată. E chiar bine că nu crezi în astea, e mult mai bine așa. Pentru psihicul și spiritul tău, e bine așa. Doar că la psihiatrie? Nebun? Tu te auzi? Nu ai idee câți îngeri ai întunericului te cunosc numai pe tine, te vizitează noapte de noapte, te așteaptă, apropo. Poate nu le oferi ceea ce vor. Sper! Pari de treabă din ce citesc și eu pe aici. Eu nu am puterea lor și nici puterea Tatei, așa că nu pot spune că-ți citesc gândurile sau îți cunosc viața. Dar din ce văd pe aici, ești simpatic. Deci poate nu-i asculți pe ei. Mai gândește-te, orice ai vrea să faci.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: