Invidioși? Ai idee ce proastă trupă e 5gang? Pun titluri în engleză pentru vizualizări, nu au voce, fanii lor n-au nici 5 ani,spre deosebire de O-Zone,care era un bun exemplu. Cântă de parcă ar recita poezii, ne fac țara de râs, versurile sunt fără sens, merg de la un subiect pe altul.Eu,cel puțin, știu să cânt la chitară și la pian, dar ei habar n-au de nimic, sunt așa mândrii.N-ai observat că oamenii încep să le dea diss-uri? De ce? Pentru că e o trupă de tot plânsul, mi-e milă de generația mea de copchii răsfățați
Au milioane de vizionari, tu cate ai, stai si pui acelasi intrebari pe TPU cum ca injuri sfatul duh
Iară vine frustratu de postări, vezi-ți de trupa ta, am și eu părerile mele, ok?
Care trupa, recunoaste ca am dreptate, e un pas in evolutia ta
Bă eu n-am treabă și ură gen „să moară 5gang "NU. Ceea ce mă deranjează cel mai tare e că la școală, colegii n-au pic de bun simț.Eu vor cu orice preț să-mi cânte în ureche melodii 5gang
Te inteleg, e trist, inca un motiv sa nu mergi la scoala esti violat auditiv din ce regiune a romaniei esti?
Mă întristează asta deoarece îmi aduce aminte de vremurile bune, când aveai ce să asculți, și aveai la ce să te uiți, aveai ce să te joci etc... Vremuri mai bune
Te jucai dea capra la pascut cu colega de banca ce vremuri
Nu,mai degrabă atunci când eram cu fratele meu și ne jucam pe calculator, acum n-am cu cine să vorbesc, adică întâlnesc rar persoane care chiar am o plăcere de a vorbi cu ele
Si acum toti in casa inchisi intre 4 pereti? nimeni nu e afara, bine e si cald
Mulți s-au mutat, alții s-au prostit, restul e așa și așa, dar nu cum mi-am dorit eu.Dar ce mai cauți aici dacă nu mă ajuți cu nimic, eu îmi dau cu părerea, tu vii și mă contrazici
Vezi de ce nu ai prieteni ca te comporti ca stalin
Nici măcar nu știi cine e stalin
Am zis că n-am prieteni? Sau doar vii supărat cu un băț în gât?
Hai zi-mi tu cine a fost
A fost un dictator rus, ni o prună în gură pentru tine, RAY
Atat ai invatat la istorie, degeaba luati alocatie
Păi n-ai mai precis ce să zic
În plus, ce să mai fac la școală? Cine vorbește așa :
-Salut! Câți ani ai?
-Dacă împart anul nașterii la 6, obțin vârsta mea
Cine vorbește așa? Cu ce o să mă ajute predicatul în viață? Cui pasă de prostiile aștea?
Dacă o melodie are milioane de vizualizări, nu înseamnă că e bună. Muzica comercială are succes datorită reclamei excesive. În general, când văd la cineva în playlist 5-gang îi pun eticheta de imbecil cu care n-am ce discuta.
Fan Marshmello, hă?
Desigur ca nu, dar in top Youtube ro piese de genu regasesti
Normal,dacă în ziua de azi, cophii de 5 ani au telefoanie, și părinții lor sunt cu nasul în ziar.
Nu ascult.
Nu spun ca sunt cea mai proasta trupa din nicio istorie, doar ca sunt o trupa fake si numai pe placul celor under 15 si a cocalarilor +15 (varsta fara limita). Eu asa ceva am cunoscut pana acum, foarte posibil sa nu ma insel.
Ok,poate că am exagerat eu, dar am spus asta ca să-ți dai seama la ce nivel de disprețuire sunt eu
Nici nu suport să le zic numele, la propriu
Inteleg ce vrei sa spui. Parerea asta am avut-o eu despre ei cand am vazut ca lumea ii ridica in slavi. Acum nu mai am nimic cu ei, incerc sa fiu indiferent.
Nici mizerie nu o poți numi, sunt doar niște cocălari
Dovada vie ca generatiile devin tot mai proaste. Si exact cum spun si preotii din rau o sa fie si mai rau.
Păcat
Asa e, sa luam un exemplu: SUA deci acolo e jale iar tineretul e mult mai praf ca aici deci ne ducem dracului incet dar sigur.
Nu e chiar cea mai proasta, dar e pentru copiii mici, aia,, cool".,, Ma duc la ATM sa scot un teanc de cash" Da pai astea-s versuri ma? No acum cui ii place sa nu se supere, dar eu sunt de parere ca fac asta doar pentru bani, nu-si dau prea mult interesul, toate piesele sunt la fel, o ajuns totul sa fie boring, si ei sunt disperati ca nu mai au idei. In toate piesele lor e vb de acelasi lucru:,, bani" si versurile nu mai au niciun fler. Nu e nimic atractiv sau inteligent in ele. No asta e doar parerea mea
Te susțin,doar gucci,panarame,engleza, vizualizări, bani, cât de tari se dau, n-au voce...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: