| NiuSha a întrebat:

Cine crede in sfirșitul lumii 2012?

9 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Eu cred, si mi-e o fricaaaaa!rolling on the floor

| LikeNobodyElse a răspuns:

Doamne voi nu v ati mai saturat de asa ceva? nu ganditi k daca ar fi sfasitu lumii nu ar mai fi nimic? crezi ca Dumnezeu progreameaa ce are de facut? nu exista asa ceva `!

| geologul a răspuns:

Cred ca te ai saturat de viata si astepti sa mori, crezi ca stie cineva ziua cand va muri? doar speculatii, numai Dumnezeu stie.

| Arisu a răspuns:

Frate-miu! e obsedat de asa ceva big grinbig grin

| Marinush123456789 a răspuns:

...e un inapoiat.

| alynutza_4997 a răspuns:

Mai cum mai spune altcineva noi nu ar trebui sa fim preocupati de cand va veni sfarsitul lumii ci de ce fapte ar trebui sa facem ca sa ne stergem pacatele ca ne treim maine poimaine cu sfarsitul lumii la usa laughing)
ajungem in iad si suferim in loc sa avem parte de fercire ca na unii dintre noi poate poate avem niste probleme si suntem mereu tristi(nu ma refer la mine)
intrebarile astea nau nici un folos vei gasi numai raspunsuri precum "da vine ce frica mi-eeee" mai bine ai incerca sa iti stergi pacatele si roaga-te la dumnezeu sa nu vina sfarsitul lumii ca cine stie cata durere va fi si cat de mult vei plange
voi luati chestia astta in ras dar probabil dupa ce cititi si voi putin din biblie si dati importanta a ceea ce e scris acolo va veti gandi de 2 ori inainte sa puneti astfel de intrebari si raspunsuri ( acum eu nu am citi biblia si nu sunt crestina dar am citit un mic fragment din ea adica apolipsa si mi-am schimbat foarte mult parerea)

| Holtei_George_1998 a răspuns:

Eu nu au zis astia de stiinta ca vine de vreo 3 ori in 2011 si in 2000 si... si acum niste calendare facute de oameni au dreptate sau ce. oricum in biblie stiu ca parca scria ca doar Dumnezeu stie cand e si nimeni altu nici om nici procroc nici nimic orcu masta am auzit nusunt sigur

| Amalia_8284 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. sad sunt blocata. ma gandesc intruna ca ori diseara la 12 noaptea ori la 6 dimineata vine sfarsitul lumii. Nu imi e putin frica sa mor dar imi si e putin. Motivele : nu imi e pentru ca stiu ca acolo sus este Dumnezeu, si al doilea motiv : Stiu ca sus e satana si o sa imi bata inima rau caand o sa vad apa aia mare si tot ce o sa se intample. Nu stiu. Crezi ce vrei. Sper ca te-am ajutat. happy kiss

| hrubangolglolut a răspuns:

Cine crede in sfarsitul lumii este un handicapat prost la care ii curge s****a! Ei tot spun de sfarsitul lumii nu stiu eu cand da in 1999 da in 2002 ba in 2012, si a fost ceva?
NU

Întrebări similare