| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a întrebat:

Cine crede povestea aceea care zice ca la 12:00 noaptea sa nu ne uitam in oglinda ca o vedem pe Maria-Sangeroasa in oglinda?

13 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Eu ma uit mereu la 12:00 in oglindalaughing si nu ma vad decat pe mine.so nu cred

| Luori a răspuns:

"Maria-Sangeroasa? Eu stiam de Dracu straight face
Oare nu sunt povesti inventate de parintii nostri ca sa dormim devreme?

Răspuns utilizator avertizat
| paramore a răspuns:

Vai de mine, deci eu pn acum cand ma uitam in oglinda si ma speriam nu eram eu? nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma speriithinkinglaughing

| Catta a răspuns:

Eu cred ca este o prostie. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, deci in primul rand povestea este sa te privesti la 12 noaptea in oglinda cu o lumanare aprinsa.Sa nu mai fie nicio alta sursa de lumina.Atunci ar trebui sa observi diavolul. Este si o poveste despre asta dar nu o gasesc acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu o cred
este o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred pentru ca am incercat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar
eu nu stiam
vbb

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ explică:

Eu nu cred ca exista

| AleeE_9040 a răspuns:

Se spune ca strambatul in fata unei oglinzi alunga raul si diavolul. Totodata, o lumanare aprinsa si tinuta in fata unei oglinzi deschide portile Infernurilor si aduce fortele Intunericului in casa respectiva. De asemenea, spargerea unei oglinzi aduce sapte ani de ghinion. Asta pentru ca in unele regiuni se considera ca in oglinda se regaseste si sufletul celui care se priveste, iar cand sufletul este rupt in bucati, trupul inceteaza sa mai traiasca. Totusi, daca cel care a spart oglinda va aduna cu grija toate cioburile si le va arunca intr-un rau, ghinionul nu-l va mai urmari. Pentru asta trebuie insa adunate toate cioburile. O alta credinta romaneasca cere ca oglinzile sa fie acoperite atunci cand cineva moare pentru ca sufletul mortului sa nu poata intra, prin oglinda, in lumea Intunericului. Pe de alta parte, cel ce priveste in oglinda atunci cand mortul se afla inca in casa va fi urmatorul candidat la pieire.

cica asta este povestea.superstitia.dar cine stie.eu zic ca nu.

| Roxx_7895 a răspuns:

Eu am auzit că pur şi simplu nu e bine ca o fată, deci o fată nu un băiat să se uite la 12:00 în oglindă adică să se aranjeze că cică moare. sau o omoară sau reslecţia ei rămâne în oglină. sau nu ştiu ceva asemănătorlaughing