anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine credeți că e cel mai bun utilizator TPU? După părerea este Ioandelasal.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Oricine te ajuta e cel mai bun, daca chiar vrea sa te ajute cu adevarat

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si dupa a mea

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sunt, doar că nu îmi dau interesul.

| Freya1 a răspuns:

Nu am unul.Sunt și oameni pe aici ce dau răspunsuri ok și mature, dar nu fac diferență între ei atâta timp cât își dau interesul pentru răspuns și o fac frumos.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Si tu mi ai dat răspunsuri bune, like

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Mulțumesc blushing

| LoveSleep a răspuns:

Eu sunt cel mai amuzant 100%.
Si in top 3 cei mai destepti.
Si top 2 cei mai frumosi. Aici ma bate doar Hammurabi cu poza lui furata de pe net.

| anonim3247 a răspuns:

Violetta2022 este cea mai bună utilizatoare.
Se vede că zilnic stă câteva ore ca să răspundă la întrebări după orele când răspunde.

| RAY a răspuns (pentru anonim3247):

Te ai îndrăgostit de ea? Vezi ca e la polul sud cam departe de Romania

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Locuiește în Australia de-asta răspunde la ore târzii.

| anonim3247 a răspuns (pentru RAY):

Este o doamnă, e mare diferență pe lângă celelalte care scriu pe site ăsta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt mai multi useri buni, dar ca un preferat pentru mine este Hammurabi, deoarece din raspunsurile lui deduc ca este inteligent, are umor si cel mai important: este obiectiv, nu este rautacios, nu face atac la persoane, nu intra in polemici si nu e sarcastic/arogant.

| simplaexistenta a răspuns:

Nu am unul. RAY, Suntserios, Violetta2022, 4evergentleman, dullcat, si freya1, Hammurabi, câteodată si QueenOfSwords dau răspunsuri foarte bune. Dar cel mai bun e cel care te ajuta cu adevărat.

| suntserios a răspuns (pentru simplaexistenta):

Hai bre. Să mă pui in lista lângă Violetta? Serios? Pai eu îmi bat joc de lume in halul asta să fiu langa Violetta in lista?

| simplaexistenta a răspuns (pentru suntserios):

Scuuuze. Iarta-mă.

| mihai69 a răspuns (pentru simplaexistenta):

Cu tot respectul, dar și Ray, și etern schimbătoarea de username (actualmente cunoscută drept Violl...a) adesea răspund nu doar pe lângă subiect, dar chiar și total eronat.

| 4evergentleman a răspuns:

Da,el este, și userul floresdemayo dar văd un user Nou dullcat5678 care da răspunsuri foarte bune, cred că a mai avut cont pe aici vad că e pe locul 1 in clasamentul săptămânal.

| anonim_4396 explică (pentru 4evergentleman):

Pare o fată foarte drăguță și înțelegătoare(dullcat5678), dar se mai contrazice cu alții pe diferite subiecte.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

E normal că e provocata, e normal să își spună punctul de vedere că simte că acele argumente din punctul ei de vedere nu sunt valide sau sunt eronate din perspectiva ei așa cum o facem cu toții. E un user deștept și bate la ochi multora, atrage invidie.