Nu am unul.Sunt și oameni pe aici ce dau răspunsuri ok și mature, dar nu fac diferență între ei atâta timp cât își dau interesul pentru răspuns și o fac frumos.
Eu sunt cel mai amuzant 100%.
Si in top 3 cei mai destepti.
Si top 2 cei mai frumosi. Aici ma bate doar Hammurabi cu poza lui furata de pe net.
Violetta2022 este cea mai bună utilizatoare.
Se vede că zilnic stă câteva ore ca să răspundă la întrebări după orele când răspunde.
Te ai îndrăgostit de ea? Vezi ca e la polul sud cam departe de Romania
Locuiește în Australia de-asta răspunde la ore târzii.
Este o doamnă, e mare diferență pe lângă celelalte care scriu pe site ăsta.
Nu am unul. RAY, Suntserios, Violetta2022, 4evergentleman, dullcat, si freya1, Hammurabi, câteodată si QueenOfSwords dau răspunsuri foarte bune. Dar cel mai bun e cel care te ajuta cu adevărat.
Hai bre. Să mă pui in lista lângă Violetta? Serios? Pai eu îmi bat joc de lume in halul asta să fiu langa Violetta in lista?
Scuuuze. Iarta-mă.
Cu tot respectul, dar și Ray, și etern schimbătoarea de username (actualmente cunoscută drept Violl...a) adesea răspund nu doar pe lângă subiect, dar chiar și total eronat.
Da,el este, și userul floresdemayo dar văd un user Nou dullcat5678 care da răspunsuri foarte bune, cred că a mai avut cont pe aici vad că e pe locul 1 in clasamentul săptămânal.
Pare o fată foarte drăguță și înțelegătoare(dullcat5678), dar se mai contrazice cu alții pe diferite subiecte.
E normal că e provocata, e normal să își spună punctul de vedere că simte că acele argumente din punctul ei de vedere nu sunt valide sau sunt eronate din perspectiva ei așa cum o facem cu toții. E un user deștept și bate la ochi multora, atrage invidie.
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: