Nimeni doar politicienii care fac niste legi iar Dumnezeu ne vegheaza si ajuta doar persoanele cu suflet impecabil de bun.
Da, foarte adica tu esti satana?
Nuuuu,el e prietenul meu.
Nu ma refer la politicienii ... ma refer la lume, cine o conduce sau intamplat atat de multe crime, lumea sufera atat de multe tragedii, Dumnezeu, credeti ca el?
COPII CONDUC LUMEA pentru ca noi cand o sa fim mari cine stie ce prosti mai inventam deci lumea va fi in mainile noastre(e un raspuns stupid dar am incercat).
Pai Dumnezeu.Dar eu sunt de parere ca lumea este condusa de Grupul celor Opt [G8] daca nu ai auzit iti dau si cateva detalii.Reprezinta un forum internațional al guvernelor unor state dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic și militar:Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Statele Unite ale Americii. Împreună, acestea, deși cuprind aproximativ 14% din populația lumii, însumează 60% din produsul intern brut la nivel mondial. De asemenea, ele totalizează aproximativ 72% din cheltuielile militare din lume, iar patru din cele opt, adică Franța, Rusia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii dețin peste 95% din armamentul nuclear al lumii.Nici o decizie luata de ei nu este facuta publica.
Masoneria E o organizatie mondiala care ii manevreaza cum vor ei pe politiicieni ce se intampla in oricare tara din lume e comandat de masoni
" du`i " dracuu de politicienii ca eu nu de ei zic aici! aoleeeuuu.
Tu ai raspuns cu un singur cuvant " Dumnezeu " insa in Biblie nu se nicaieri ca Isus Cristos sau Tatal sau sunt adevaratii conducatori ai acestei lumi. Dimpotriva, Isus Cristos a declarat :,, Conducatorul acestei lumi va fi aruncat afara ". Si a adaugat : " Vine conducatorul lumii. el n-are nicio putere asupra mea " Asadar, conducatorul acestei lumi i se impotriveste lui Isus Cristos. Cine ar putea fi?
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: