Stai puțin... În ce conflict sunt țările astea?
Rusia încearcă să cucerească Ucraina. Atât.
China, UE și SUA sunt complet în afara conflictului.
În cazul unui război mondial, China nu s-ar descurca deloc, dacă ar fi sancționată de occident, la fel ca Rusia.
Presupun că SUA ar ieși aproape neafectată din război.
N-am ca China e, dar dacă doi se bat, al treilea câștiga. SUA și UE sunt în conflict cu Rusia dpdv economic.
Nu se stie castigatorul dar un lucru e cert, Rusia nu va triumfa si e pe cale sa piarda totul.
Asta am spus și eu. Bine, pentru China nu e fezabil ca Rusia sa intre în NATO și sa devina practic colonie americana, dar ar fi fezabil scenariul unui guvern neo-putinist după războiul civil.
Se bat puterile lumii, care pierde sau cedeaza, s-a dus din istorie.
S-ar putea sa castige rusii pentru ca SUA va fi slabita economic din cauza ca platile in dolari se reduc si isi pierde din valoare.
Dar sa vedem.
Ii doare in dos de occidentali, ei ne izoleaza pe noi, Rusii o sa faca alianta cu iran, india, china si altii, vor avea moneda lor, va fi o piata mare de desfacere si UE o ia in gura, ca nu ne-am potolit sa nu le punem rusilor sanctiuni total aiurea pentru o problema care nu e a noastra.
Si acum cumperi gaze in ruble daca mai cumperi, ce luai de la rusi si altele nu mai ai, si va fi jale.