Bine inteles ca dupa pererea mea John Cena, ca doar el e idolul meu. Hai sa fim seriosi acum de cand Edge a venit inapoi in WWE nu prea mai e asa iubit de fani, Randy Orton are mari probleme cu bratul, Sheamus e un idiot, si John Cena este campion de la WrestleMania pana acum, asa ca eu cred ca John Cena.
Se scrie Fatal-Four-Way
Idolii mei sunt Orton si Cena. Sheamus ii cel mai idiot si Edge la ala ma enerveaza cand vrea sa faca spear att face ca un crizath nu pe bune sh' se scrie Fatal 4 Way
Am vazuth fatal 4 way si din pacate sheamus va castiga titlul WWE . Eu am vrut Randy Orton [ sunt fana lui #1 ].
Eu credeam ca cena va castiga dar din pacate va castiga borcanul cu maioneza cu ajutorul celor din nxt dar sunt sigura ca cena va avea o revansa sigur si atunci va fi iarasi campionul nostru.sunt o fana cena ma numesc andreea si ii pup pe cei care tin cu cena. campionul este aici pup
Eu vroiam sa castige Cena dar a castigat Borcanu' cu maioneza(Sheamus) din cauza celor din Nexus dar Cena a avut dreprul la o revansa si tot din cauza celor din Nexus a pierdut... DAR managerul general care este anonim i-a mai acordat lui Cena o revasa si de data asta cei din Nexus nu mai au cum sa-si bage coada deoarece meciul de va face intr-o cusca.
Fantasy întreabă:
Neimportant întreabă: