Ma refer la finalista, va fi una care de mult timp nu a mai ajuns aici, ai dreptate si tu
Va fii egal darrio, meciul se va termina 1_1 in timp regulamentar, apoi Italia si Anglia vor marca cate un gol, apoi penalty-uri, e de aici m-a trezit alarma, trebuia sa merg la sala, sa vedem daca la noapre mai visez cv, eu imi pun alarma la ora 5, astfel 2 ore visez lucid, 7 la sala
Italia 2-1 Anglia
Italienii au avut un parcurs mai bun decat englezii pentru ca au reusit sa isi castige toate meciurile fie in 90' fie la penalty-uri, nu ca englezii care s-au impotmolit cu danezii iar arbitrii desi erau in camera VAR le-au acordat 11m desi nu era fault. Au tinut cu englezii si se ofticau sa ii bata danezii.
Anglia are totul pregatit ca sa fie campioana, terenul propriu, stadionul full de suporteri ai Angliei (politica cretina), arbitrii de partea lor dar cu toate astea sunt convins ca-i bat italienii chiar daca sunt e echipa mai obosita, a dus 2 meciuri in prelungiri, una dusa chiar la penalty-uri, pe cand englezii au dus doar meciul cu Danemarca in prelungiri, astrele o cam dau pe Anglia favorita insa astrele astea se cam insala.
P.S. Nu ai ce sa-i ceri lui Sterling, e absolut mediocru, cand il vad intr-un meci imi vine sa inchid TV-ul sau stream-ul, asta n-are ce cauta in fotbal, dupa ce ca e prost mai si simuleaza, pardon, semnalizeaza.
Anglia,dau și rezultatul 2-1.
https://youtu.be/S1ZZreXEqSY
Prietenii știu de ce...
Si eu merg tot pe Anglia dar nu se stie. Vom vedea.
Cica va fi ceva ce nu a mai fost de mult timp, voi poate stiti ce nu a mai fost de multi ani
Ce poate fi decat o finala de campionat european, cu restrictiile impuse de pandemie!
Ma refer la finalista, va fi una care de mult timp nu a mai ajuns aici, ai dreptate si tu
IonutValeriu întreabă:
extrasansa întreabă:
Pr@jYTuRyC@_DuLkE întreabă: