| anavladamatei a întrebat:

Cine de aici mai are anxietate /anxietate sociala? Si cum pot sa o domolesc, in special pe cea sociala?
Pentru ca mereu când sunt in public oriunde, efectiv ma simt inconfortabil și îmi e rușine și sa mănânc sau sa beau apa. Si cand vorbesc cu cineva, nu conteaza dacă e cunoscut sau nu, pur și simplu rosesc la fata si sunt agitata și uneori transpir si cuvintele îmi ies din gura fara acordul meu si unele ies foarte ciudate si pocite.

1 răspuns:
| Selena26 a răspuns:

M-am confruntat cu anxietate in trecut si simt exact ce spui. Anxietatea este destul de des intalnita. Suntem facuti din emotii si este cel mai frumos lucru care ni se întâmplă. Ai putea incerca sa scrii un jurnal in care sa iti asterni toate gandurile in ordine, apoi sa faci activitățile care iti ofera incredere in tine, de ex te plimbi pe afara, faci ce iti place, citesti carti de dezvoltare personală. Nu suntem toti compatibili intre noi, dar este important sa ne acceptam asa cum suntem. Eu am scapat de anxietate lucrand la dezvoltarea mea si trecand de toate barierele. Pe langa asta, le-am cautat defectele celorlalti astfel incat m-am considerat superioara lor. Ma gandeam mereu la "ce vor crede ceilalți" sau "sa fac cea mai buna impresie ca sa nu isi schimbe imaginea despre mine". E pacat si viata e scurta. Merita traita din plin. Nu iti pierde niciodată increderea in tine si lucreaza in mod constant sa obtii ce iti doresti.