| greg a întrebat:

Cine e cel mai frumos, destept, amuzant superb, in afara de mine? big grin

Răspuns Câştigător
| Kyky a răspuns:

Cat de frumos esti? Il intreci pe Brad Pitt? Eu stiam ca are un singur rival: Robert Pattinson.
Dar destept? Crezi ca il intreci pe Albert Einstein? Stii ca a avut o vorba: „Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita." Ar trebui sa tii cont de ea uneori.
Amuzant? Pai la voturi ai doar 120 de puncte. Sunt altii care te intrec.
Superb? In ce sens?
Nu ma intelege, gresit, personal nu am nimic cu tine, dar "modestia" asta a ta cam iese la suprafata si e cam suparator. Zau asa, exista barbati mai ceva ca tine, dar nu-i nimic, imi place optimismul tau, sa stii.winking

35 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Ti-au murit laudatorii? Nu te cunosc si nici nu ma interesezi, deci nu cred nimic din ce ai zis mai inainte.

| greg explică:

Nefolositor and stupid, next big grin

lolita
| lolita a răspuns:

Am pierdut ceva zilele astea cat nu am fost pe aici? s-a nascut o noua vedeta rolling on the floor rolling on the floor

| greg explică:

Folositor inteligent amuzant happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ferit-a sfintu'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-l Doamne ca nu stie ce zice. tinere padawan...forta fie cu tine.

| vio a răspuns:

Nu te lasa esti unicul...hee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Esti unic big grin

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună dimineața...cum vrei să mă adresez...cu alteță...inteligența voastră este incomensurabilă, frumusețea voastră este nemaiîntâlnită, spiritul vostru ludic este sclipitor! Vai am picat pe spate! Nimeni nu este mai frumos, mai deștept, mai amuzant decât alteța voastră!
MAri succese!

auran
| auran a răspuns:

Mda, daca te lasi de fumat, devii chiar barbatul ideal!

| Flav a răspuns:

In afara de tine? Chiar nu mai stiu .sa zicem Johnny Bravo? Va asemanati asa putin laughing

mlm
| mlm a răspuns:

Daca incepi sa te afirmi pe aici s-ar putea sa devii cel mai celhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dl.inginer.

| Barajag a răspuns:

Tu esti si nu mai e nimeni ca tinebig grin

cami
| cami a răspuns:

A? :|
tu esti asta din poza?
cin` sa fie, cin` sa fie...cred ca..asta
http://www.bemparana.com.br/......EK9688.jpg :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu toti suntem frumosi daca stim sa avem incredere in noi.
"Lauda de sine, nu miroase a bine''

| Leea1234 a răspuns:

esti cool! si acum serios; nu te cunosc personal si poza e facuta cam de la distanta, dar ai uitat sa adaugi un lucru langa destept, amuzant, superb, EDUCAT, mie imi esti drag, si sper ca intr-o zi am sa confirm ca... Tu esti cel mai ...cand o sa ne intalnim la un gratar langa lac! te pup

Shin
| Shin a răspuns:

Flav s-ar putea... uita-te si tu ce fata de gigolo are la avatar tongue
Shin

| dulshe a răspuns:

De acord cu @mumoasahee hee

| greg explică:

Multi obraznici aici... Dar ma supar eu pentru voi? laughing
La luat la misto sunteti primii.Eu cred ca voi va vedeti cei mai destepti cei mai frumosi cei mai amuzanti, dar va zic eu un secret : Va mintiti singuri laughing e si de ras dar e si adevarat. Oricum eu va iubi si va multumesc ca invat multe de la voi.In general invat ce sa nu fac iar alteori mai citesc niste chestii inteligente sau interesante.Alteori ma faceti fericit prin cuvinte frumoase.Va pup pe toti si pup si baietii, da.Multumesc celor care mi-au zis cuvinte frumoase si care au fost sinceri cand au facut-owinking Singura gluma care mi-a placut a fost aia cu Johnny Bravo happy
Am vazut si raspunsuri folositoare cum ar fi a lui Tudor. Dar iti spun eu Tudor ca uneori si prea multa modestie stricawinking
Una peste alta vreau sa va zic ca nu va las big grin
Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreicatali-cu aceasta fraza,
''Una peste alta vreau sa va zic ca nu va las ''
ne-ai spart.iti dai seama ce inseamna pentru noi acest lucru? rolling on the floor

| greg explică:

Eu_o_mare_enigma iar te chinui sa te bag in seama? Na ca ti-am pronuntat numele.Ma refeream la decizia mea, nu la ce inseamna decizia mea pentru voi pentru ca asta cade pe planul secund.In primul rand e decizia mea pentru mine si pe urma decizia mea pentru voi.Na ca ai scos si ceva urat din mine cum reusesti tu de obicei, sa fii sanatoasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreicatalin, pe langa faptul ca esti ''irezistibil''observ ca mai ai o alta calitate:nu stii de gluma.chiar ma intreb cum poti trai asa?
si apropo la fraza ca am reusit sa scot ceva urat din tine, ma intreb ce ai putea avea tu frumos, in afara de modestie? laughing laughing

| greg explică:

Am dat medalia aia ca, chestie. Oricum eu raman frumos destept amuzant si superb.Altii nu inteleg astfel de cuvinte.Traiesc din stirile pro tv, cancan, atac sau libertatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreicatalin-ce ppacat, si eu doream fundita, insa daca te-am criticat..., sper, insa, ca data viitoare sa fiu mai in asentimentul tau. laughing

| greg explică:

Eu_o_mare_enigma n-ai inteles nimic. Vorbim alte limbi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreicatalin-cu siguranta, tu vorbesti limba credinciosilor, iar eu pe cea a ateilor.de aceea nu intelegi si ce spun altii. laughing

| greg explică:

Eu inteleg perfect cred ca voi nu intelegeti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreicatalin-asta putem sa spunem si noi despre voi, nu crezi ca este normal? sau de unde ai dedus tu ca voi sunteti cei ce aveti dreptate si noi nu? tongue

| greg explică:

Eu o mare enigma
In Dumnezeu se crede neconditionat