| Raluciii_3242 a întrebat:

Cine e de parere ca Adrian Tutu chiar a meritat sa castige si cine nu? Va rog sa motivati. Raspunsul care imi place cel mai mult primeste funda.( Eu sunt foarte fericita ca a castigat; daca nu ar fi 1 noaptea as dansa si as suna pe toata lumealaughingbig grin)

Răspuns Câştigător
| Holyman a răspuns:

Acum zic foarte sincer dar stiam 100% ca Drian Tutu va castica si sunt foarte fericit ca a castigat pentru ca, canta foarte frumos si le da tuturor mesaje care oamenii si adolescentii ar trebui sa le urmeze dar nu o fac asa si este foarte bine ca a castigat, dar am intrat pe www.romaniiautalent.ro si am vazut tot felul de comentarii ca cica Adrian Tutu a casticat ca si-a plans de mila ca parintii lui sunt morti si ca a primit voturi din cauza asta dar nu este asa, a castigat pentru ca are o voce uimitoare! Aceasta este parerea mea despre Adrian Tutu! Sper ca dai fundita! Te pup!

6 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

Narcis merita totul. Poporul roman nu isi poate aprecia valorile pentru ca este mediocru. La fel s-a intamplat si cu Brancus, Cioran etc. Daca Narcis se va ridica prin strainatate si cred ca o va face, atunci se vor lauda toti ca e "al nostru", e roman. Rap-ul nu inseamna nimic. E doar divertisment. Oricum de Narcis se va mai auzi si peste hotare, insa de tutu asta nu se va mai auzi nicaieri. Ce cosmar! Daca clasicii nu inventau muzica nu exista rap.

| crissmay a răspuns (pentru carpediem):

Muzica e doar divertisment, nu?! Suntem la ''Romanii au talent'' nu ''Europa are talent'' sau ceva de genu' asa ca nu te mai agita atata ca rapp-ul nu se va azui sau alte chestii, si in primul rand cine l-a votat? Poporul roman, daca tu tineai cu altu' este normal sa ai o parere negativa.winking

| SalutTpu a răspuns:

Si eu sunt foarte fericita si sti de ce? Pentru ca n-a fost nevoie sa il votez ca a castigat oricum ( oricum nu am votat whistling ) tongue
Deci felicitari!

| BellsC a răspuns:

Uite parerea mea.Chiar daca am ajuns tarziubig grin imi cer scuze.Peste tot{blog, site, tv}observ ca oamenii dezbat acelasi subiect''merita Adrian Tutu sa castige Romanii au talent?''Parerea mea este ca da.Toti meritau toti au fost foarte talentati si chiar imi pare rau ca doar unul poate fi castigator insa poate ca e adevarat faptul ca multi l`au votat datorita povestii pe care o are in spate insa eu una l`am votat pentru ca mi-a placut la nebunie si mesajul Sunt roman deci pot o minune.mai ales''Aici e tara mea aici traiesc aici raman, vreau ca copilul meu sa spuna te iubesc in romana''Ma eu sunt si pro si contra ca rappul este usor mai mult reciti insa ce a facut el nu e usor cati dintre voi puteti sa compuneti asa de repede? sa le puneti si pe negativ sa si invatati melodia s`o cantati bine si asta doar intr-o zi pana la concurs iar in semifinala sa si dansati.Cati va puteti ridica dupa atatea palme cate v-a dat viata? Multi care au cine sa aiba grija de ei sunt vai de ei.fura...consuma droguri, sunt alcolici.Pe mine m-a impresionat si faptul ca a ramas orfan dar mai mult ca a crescut un baiat extraordinar, ca el este singurul pe care il aud ca se mandreste ca e Roman.Ca ii place aici si nu vrea sa plece.
Acum nu se mai poate face nimic ca doar nu or pleca sa ii i-a premiul inapoi.Cred ca oricine ar fi castigat tot s-ar fi ridicat in picioare multi sa spuna''nu merita''cred ca e invidia prea mare.De ce sunteti atat de rai? Chiar va displace faptul ca el a castigat ca nu avea talent**[dupa voi]? Daca ar fi castigat altcineva nu a`ti fi spus acelasi lucru? Eu cred ca da pentru ca asa suntem noi rai criticam si nu ne intereseaza ca facem rau unei persoane. Oricum sunt sigura ca toti au castigat ceva:experienta, putere si faptul ca au fost ca o mare familie si acum sunt prieteni foarte buni.
Inca ceva ieri la Happy hour au venit doua persoane care se descurca bine cu muzica Horia Moculescu si inca o femeie de care nu am auzit.Horia a fost de acord ca Ady a meritat sa castige si ii place foarte mult mesajele pe care el le transmite.Si fiica lui are acceasi parere[mi se pare chiar ca l-a votat parca asa am inteles]
Deci intelege`ti. oricum ar fi fost...a castigat si asta conteaza Romania a ales si a ales TUTU!

| Shopiaalin a răspuns:

Narcis = TALENT ADEVARAT-UNIC-AUTENTIC
ca el - ca si talentul lui nu mai gasesti pe nimeni in lumea asta
sunt foarte socata de alegerea "poporul acesta roman" si nu pot sa cred ca lau ales pe Adrian
nu meritat- ce talent are? sa canti rap nu-i greu
in primul rand nici nu canti ca mai mult reciti!
iar versurile lui nici nu aveau rima daca era una la o strofa
peenal - foarte penal
Narcis trebuia sa castige!
imi pare foarte rau ca nu a castigat
sper din tot sufletul sa participe din nou la repetitii si sa castige in emisiunea a2a!
funda?

| AndreiRevine a răspuns:

Eu il consider ca un frate mai mare ce te sfatuieste de bine,eu l-am si votat, am sperat sa castige, bravo luibig grin