Dupa mine mai presus sunt aia care zdrobesc pe oricine ca sa isi atinga scopurile daca-s asa mai nobile, nu sa dau in altul ca sa stau mai departe cu alti 15 in camera fara utilitati, ci asa sa-mi pastrez vila, palatul, statutul, banii.
Ca nici pe aia care-i fac praf, nu i-ar interesa de mine la o adica.
Nu e bine nici asa, dar am zis din cele doua prezentate care ar fi mai presus, ca, corect e sa raspund la intrebare, nu sa bag alta varianta care nu este in intrebare.
Subiectiv vb, aia care vor sa-si salveze mizeria de viata sunt masochisti, iar eu nu prea simpatizez masochistii, deci nu-i consider deloc mai presus ca lupta sa sufere.
Ceilalti sunt destepti care dau in oricine, ca tin la viata lor de calitate si nu ii intereseaza de nimeni, asa cum nici pe aia nimeni nu-i intereseaza de cei destepti.
Cel care chiar are o mizerie de viață... probabil nu e motivat să lupte pentru ea.
Dar viața unora nu e deloc "mizerie". Și atunci de ce n-ar lupta pentru ea și ar lupta doar pentru "plăcerea" de a omorâ pe altul?
Ai dreptate, dar nu stiu de ce multi care au o mizerie la patrat de viata, lupta pentru ea, de ex aurolacii, o sa mor si nu am sa inteleg asta. Sau poate n-ar lupta, nu stiu, dar parca vad ca ar lupta ca sa mai traiasca 101 ani in mizerie, frig, foame, boala, batai, ca apoi tot in pamant sa se duca, dar dupa o portie uriasa de suferinta.
Si sunt destui asa.
Eu n-as fi motivat sa-mi prelungesc mizeria, ca ar insemna ca-s masochist.
Inteligent e cel care stie sa evite razboiul, care sta deoparte de conflicte. Asa cum e Elvetia.
anonim_4396 întreabă: