Marea majoritate a celor care se ocupa de Avon sau Oriflame - au inceput cu prietenii, familia, vecinii - colegii (de scoala sau de servici). Este bine sa fii o persoana guraliva, convingatoare si sa stii bine produsele si ofertele. Daca nu ai colegi - poti merge in institutii sa intrebi daca este cineva doritor - de obicei ar trebui a iti faca cineva intrarea...
Daca esti eleva da`le colegelor tale, poate si profesoarelor, du`te si pl celelalte serii. daca nu prin vecini, daca chiar esti in cazuri extreme lasa un afis p un copac :caut clienti la avon :d...
Bună.
Eu sunt reprezentant Avon.
Clinții i-am făcut din rândul colegilor de serviciu, prietenii apropiați, vecinii de bloc, foști colegi de școală.
Când merg în vizite, iau întotdeauna un catalog cu mine pentru al pune la dispoziția celor cu care intru în contact și este ok.
Nu trebuie să fii o profesionistă pentru a deveni reprezentant Avon.
Eu sunt în familia Avon de mai puțin de un an de zile și sunt mulțumită.
Succes la clienți!
Pa, pa.
Vad ca sunt mai multi reprezentanti Avon decat clienti ) Ati terminat cu anunturile de introdus pe site-urile de anunturi si acum impanziti si TPU? ar trebui TPU sa va ia comision. Ca RECLAMA se numeste ceea ce faceti voi! :d - ati deschis zeci de subiecte pe tema Avon. Si inca nu va ajunge?
Anonymus101 întreabă: