| DracuIa a întrebat:

Cine rosalia ăsta? de tot vorbesc toti de el, de zici ca ar fi vreo vedeta sau ceva thinking

Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Naiba știe cine mai sunteți rolling on the floor la Paulina mă refeream dar văd că te-ai simțit laughing pai e posibil sa fii chiar tu ea laughing nu ai nici o dovadă că nu ai fi ea big grin te-ai simțit deci tu ești rosalia laughing draga mea eu zic să lași preoții in pace și ocultele că vor face experimente de ritualuri satanice pe tine daca nu ești cuminte și tot ii cauți laughing renunța la vânăt preoți și episcopi laughing

15 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E o vedeta pe aici pe TPU
happy

| Hammurabi a răspuns:

E o gagică supermișto sub acoperire.
Dar spune tot felul de aiureli depreciative despre ea ca să ne țină la distanță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o tipa inteligenta care, trebuie sa recunosc, are o anume carisma aparte, datorita intrebarilor ei intrebatoare: ), & datorita imaginatiei extrem de bogate dar si a modului " cameleon "
E un fel de agent super secret tupistic happy
Un fel de imposter, Almong us happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Rosalia! happy

Ați uitat? rolling on the floor)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca recunosti, cum sa te contrazicem? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Știi că glumesc, nu? laughing) Adică eu nu sunt Rosalia. rolling on the floor)

Ai uitat că eu nu mă îndrăgostesc de preoți ci de lupi? rolling on the floor)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Păi am avut un lup laughing) dar al dracu' cum a venit o și plecat. sad deci nici lupii nu trag la mine rolling on the floor)) (asta așa ca o glumă, acum) pentru că lupul era tovarășul meu laughing)
Și sunt săgetătoare, nu elefant rolling on the floor)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Filmele cu vampiri m-au fascinat întotdeauna, deci mă poți mușca fericit, domnule Dracula. happy
Dar vezi că am kg extra deci dacă vrei să dai de sânge, va trebui să-ți lungești colții ca să atingi carotida. Parcă aia era de unde țâșnea sângele din gât, nu? rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sora lui Dan Negru

| Fantaspirit a răspuns:

O fata ce iubește preoții și trăiește prin prisma imaginației și a telenovelelor punând tot timpul întrebări existențiale ipotetice, nu și-o fii platit ipoteca de tot o arde cu ipoteze. Acum are un alt personaj, îl adoră pe Zoro că poartă masca aia de faggot cu ședințahee hee
Dar în esență e o fata faina, un deliciu pentru aceasta platformă

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Descrierea asta este despre adevărata Rosa sau mă incluzi și pe mine aici? happy Vezi că am să devin geloasă dacă mai lauzi altă fată atât. happy
Dar ca de obicei Mister Fanta, cu scrierile lui umoristice și pline de farmec. happy

| Fantaspirit a răspuns (pentru anonim_4396):

Naiba știe cine mai sunteți rolling on the floor la Paulina mă refeream dar văd că te-ai simțit laughing pai e posibil sa fii chiar tu ea laughing nu ai nici o dovadă că nu ai fi ea big grin te-ai simțit deci tu ești rosalia laughing draga mea eu zic să lași preoții in pace și ocultele că vor face experimente de ritualuri satanice pe tine daca nu ești cuminte și tot ii cauți laughing renunța la vânăt preoți și episcopi laughing