Omm de afaceri (legale si ilegale). fost sot a lu Draguseanca, si aparent peste.
Dacă mă uit la poza lui din acest articol văd asta.
https://playtech.ro/......lui-250836
Mușchii compenseazp lipsa minții.
Tatuajele compensează lipsa personalității.
Zămbetul tâmpit și prostuț denotă penurie de lipsă de inteligență emoțională.
Dar de unde nu-i, nici Comandantul Galaxiei nu are pretenții.
Pe scurt, un prost.
Nu e prost, e infractor. Trebuie adunat de pe drum și pus la răcoare.
E prost in sensul ca probabil nu are scoala.
Daca era prost aduna gunoaie de pe strada dar ratatul asta e plin de bani din magarii la fel ca multi carnati din Bucuresti care invart afaceri ilegale cu statul, cu catelele si cu multe alte chestii neortodoxe.
Eu am zis prost in sensul ca nu are scoala. De la prima vedere, si Selly [pe care nu il apreciez deloc] e prost [doar sa vezi videoclipurile in care este supus la un test de cultura generala.] desi a luat nota mare la BAC+ca a stiut sa vanda gogosi la copii cu educatia...
Ok,dar prost asa cum este bodi asta are scoala vietii din punctul meu de vedere mai bine prost si cu bani decat cu facultati multe si mastere si sarac lipit, pe de alta parte nu imi place de acest bodi si de niciun infractor, ar trebui bagati la zdup si averile confiscate, dar traim in aceasta tara de rahat unde daca judecatorii sunt niste infami corupti ce pretentii mai ai de la golani.
Asta e tara astea-s legile, daca era o tara calumea nu le dadea posibilitatea la golani sa ridice afaceri, daca FISCUL functiona si era competent si corect, din prima cand ti-ai ridicat o casa sau cumparat o masina scumpa (cum are asta lamborghini de exemplu si audi RS6 ) veneau la usa ta sa te intrebe din ce bani le-ai facut si daca poti demonstra cu acte bine daca nu la puscarie...dar asa sa facem ceva si pe fisc si pe justitia din tara noastra si mai ales pe legi!
Adevarat,scoala vietii este buna, dar ai nevoie de o facultate ca altfel nu o sa fi luat in serios [multi ''destepti'' zic acum ca scoala nu te invata nimic si ca nu are rost sa mergi la facultate, ok, poti sa mori de foame.]. Si eu as face la fel, dar politistii primesc spaga de la interlopi...
anonim_4396 întreabă: