Oricat de egoist suna: eu. Am invatat ca daca te gandesti prea mult la altii si ii ajuti, o sa dea cu tine de pamant cu prima ocazie.
I love myself
Familia care sunt precum o persoana, un intreg pentru mine,, cineva mai important nu exista!
Iar ai o treabă cu "iubita" dragul meu Ray, unele femei sunt foarte devotate si iubitoare.
Honey mi-am pierdut increderea in asa ceva
Asta e problema ta.
Clar
: )))) clar lucru efemera mea infantă imaginară. Cam solipsistic, dar altfel nu pot.
Cred că sora mea, cu riscul de a inferioriza valoarea celorlalte persoane din viața mea.
Familia este ca un lant inchis la capete format din mai multe verigi. Daca se rupe una, lantul se deschide. Dupa ce o pierzi si pe a 2-a, si pe a 3-a, lantul de fragmenteaza, iar daca nu ai grija poti pierde cate o parte pe zi ce trece.Toti sunt la fel de importanti, dar daca tu nu te poti bucura de ei, degeaba!
Unii se au doar pe ei.
Cu atat mai bine.Trebuie sa ingrijesti o singura veriga!
Mulţumesc de răspunsuri!
Cu placere!
Depinde de la om la om. daca am sta sa ne gandim ar fi parintii nu? Dar mai exista si o varianta. parintii mor. ramane iubita sau iubitul. deci dupa el ar trebui sa fie cea mai importanta. Dar daca ai si surori sau frati? Daca te-au crescut bunicii? Nu poti spune niciodata cu exactitate pentru ca difera de la persoana la persoana. Comportamentul celor din jur, mediul in care a trait, crescut, etc. Succes Funda?
Ce faci cu funda?
Un cadou
Sorry! Oricum, apreciez răspunsul tău.
Np dar lol :/ credeam ca stii treaba aia :/ trebuia sa stii de la viata ca atunci cand ti-e greu singurul lucru important e buzunarul tau :/ Succes frate.
Ii bun, eu o sa impodobesc un brad din pixeli cu ale mele
FataVerde întreabă: