| TrollingFace a întrebat:

Cine este de acord, cu mine ca TPU sa lase intrebarile referitoare la scoala "teme"
Cine vrea ca ca intrebarile referitoare la scoala "teme" sa nu mai fie sterse sa voteze pentru!
Vot start!
1.Pentru
2.Nu

18 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Atunci de ce va mai duceti la scoala? abandonati scoala si asa scutiti parintii de cheltuieli inutile...acum am vazut gradul de inteligenta si capacitatea celui care merege la scoala doar de dragul de a pleca de acasa...pacat ca ati ajuns sa va faceti temele pe TPUstraight facestraight facedar nu sunt inpotriva celor care va vor ajuta, daca ei vor sa se implice.e strict problema lorwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru caramela):

De acord cu tine

caramela
| caramela a răspuns:

Multumesc pentru apreciere TPUv2, asta am gandit, asta am scris, trist dar foarte adevarat...si una peste alta ar trebui sa inteleaga majoritatea ca se vor invata sa primeasca raspunsuri mocca mai mereu, iar la scoala nu vor stii nimic nicicand, fapt ce s-a vazut si demonstrat la Bacstraight facestraight face

| Danutza27 a răspuns:

Eu zic sa ne cam potolim sa le facem temele ca sunt suficienti 16% analfabeti. Exemplul celor cu bacul 2011 este edificator, sa puna mina la carte. sunt total impotriva mai mult rau facem.Cum tata a invatat fara TPU si a ajuns om, cum eu am invatat fara TPU si nu ma pling sa faca si ei la fel drumul este batatorit
2=Nu

| Alina0491 a răspuns:

Eu sunt undeva la mijloc. Nu sunt de acord sa fac tema cuiva dar sunt de acord sa dau o idee sau sa explic ceva. Poate acel copil nu are frati mai mari sau parintii langa el. Eu am terminat scoala si de multe ori nu intelegeam ceva iar acasa nu era nimeni sa`mi explice. eu as explica cu tot dragul o nedumerire a unui elev. Asa ca eu sunt pentru.

| madyddd a răspuns:

Clar 2

| spxinsane a răspuns:

Bună,

Vot - 2
Nu sunt de acord cu aşa ceva.
Tema o primeşti de la şcoală ca să mai înveţi ceva şi acasă, nu să intri pe net şi să o rezolve alţii pentru tine.
Dar asta este generaţia care nu citeşte o carte, care nu ştiu să se joace pe afară, numa în faţa calculatorului toată ziua.
Majoritatea întrebărilor care sunt teme de aici au răspunsuri simple/banale care le pe-oţi afla dacă stai 5 minute (nici atât) şi citeşti lecţia de zi, din carte + ce ai mai scris în caiet la ora de la materia respectivă.

Părerea mea este că cei care tot pune teme aici ar trebui să primească ban(pentru câteva zile).

O zi plăcută

| simonanegru271207 a răspuns (pentru spxinsane):

Sunt total de acord cu raspunsul tau. nu mai este ce a fost, e din ce in ce mai rau, mai ca iti e frica sa mai faci copii 2 NU

| YunaFFX a răspuns:

2.Nu
De ce? Hai sa zicem ca azi ai teme la matematica si le pui pe TPU, iti dau altii rezolvarea. Te duci la scoala, ai tema facuta, e perfect. De ce sa mai stai sa-ti mai bati capul cand poti avea rezolvarea "pe tava"? Azi asa, maine asa. Dar vin examene, cum ar fi bacalaureatul, la care ma indoiesc ca o sa te lase cu smartphone-ul sau laptopul sa cauti raspunsuri pe TPU, Wiki si alte surse. Si ce faci? Pici examenul ala, la care daca te pregatesti zi de zi singur, ceri ajutorul unui profesor sa-ti explice poti lua o nota destul de mare. Cu alte cuvinte, va faceti rau singuri. Nu zic sa nu mai folositi calculatorul deloc (asta ar fi chiar o prostie), dar asta nu inseamna sa depindeti de el. E spre binele vostru sa intelegeti acele exercitii/teme si sa va descurcati pe cont propriu.

| MoonLight a răspuns:

2. Nu! Total contra! In nici un caz! Scoala este facuta pentru a invata singuri si doar cu ajutorul profesorilor! Daca ar face toti elevii asa cum propui tu am fii o societate cu cel putin 30% mai idioti. Nu vezi ca e destula prostie in Romania? Mai vrei sa mai adaugi si tu?!

| dracidus a răspuns:

Sunt de-acord cu Spixane. 2. Nu.

Insa, vin cu o adaugare proprie: as fi de-acord sa explic cuiva daca nu a inteles lectia de la clasa ca sa isi poata clarifica nedumeririle si sa-si faca tema singur.

| isauranick a răspuns:

Nu! cum au spus si cei de mai jos temele sunt pentrua le face singur elevul nu sa fie ajutat de altii! Nu categoric!

| qTedy a răspuns:

Hmm... pai nu'si intrebarile sunt chiar ce ne trebuia dar putem sa punem si intrebari referitoate la scoala...
byee:*
1.Pentru

| sltlp a răspuns:

2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 si 1. Adica nu sunt de acord cu rezolvarea temelor pe TPU din motivele detaliate perfect mai jos de multi utilizatori. Sunt de acord sa-ti explic anumite lucruri pe care nu le-ai inteles. Insa intrebarile ar trebui sa fie ceva de genul: nu am inteles lucrul ala sau ala. In rest pune-ti mana fratilor si invatati! Folositi-va creierii!

| dan11 a răspuns:

2 fara comentarii...

| BUGMafiaRO a răspuns:

Da ai dreptate eu votez 1.Pentru

| BlaKyDaY a răspuns:

2 -pentru ca la scoala trebuie sa fii forte atent pentru ca asa intrentetul e singura voastra cale de a invata si la scoala nu sunteti atenti