@ Nu Shin nu te crucific
Nu-mi place sa judec pe nimeni, dar cred ca ne agitam degeaba pe aici.Nu cred ca nimeni va fi luat in seama...ca doar nu o sa-i "dezexpertizeze" pe cei experti TPU, daca unii vor dorii asta.Asa este site-ul, asa sunt regulile.Mult succes oricum!
In alta ordine de idei, mie-mi este indiferent daca sint sau nu ierarhizari. Eu unul am considerat mereu ca aici, toti imi sint egali, fie mai mici, fie mai in virsta decit mine. Si de asemenea fie mai putin pregatiti, fie mai instruiti decit mine. In ceeace priveste suspendarea mea, am spus ca sint de acord ca am gresit si meritam o saptamana de suspendare, totusi o luna mi se pare exagerat. Ma bucur sa vad ca si altii sint de aceeasi parere cu mine. Inseamna ca nu am luat-o razna.
Hashe are dreptate! nimeni n-a spus ca sunt experti in legi internationale sau in vata pe batz...sunt experti TPU! multi dintre expertii astia, majoritatea de fapt, sunt niste oameni cu bun simt, cu experienta de viata si bine intentionati in raspunsurile lor. poate ca au ajutat sute de oameni cu raspunsurile lor, asa ca daca nu au primit nici un cent in schimbul unui sfat dezinteresat, merita sa fie experti TPU.
Mi-e indiferent! Insa sunt persoane care dau sfaturi utile(si nu de dragul de a-si face simtita prezenta)si chiar sunt activi, prin urmare unii dintre ei isi merita acest titlu!
Eu sunt noua...nu am dat prea multe raspunsuri asa ca nu am ajutat prea multa lume...nu cred ca sunt in masura sa comentez... dar va sustin
@flav-inceteaza sa faci pe justitiarul, nu intotdeauna iti si reuseste.este o parere sincera si te rog sa o iei ca atare.multumesc.si acum sa-ti raspund si la postarea ta:
pentru a-ti da seama de valoarea unei persoane, este nevoie de mult mai multe raspunsuri din partea acelei persoane. daca tu consideri ca din 6 raspunsuri date, si o intrebare referitoare la o relatie de iubire cu cel mai bun prieten poti numi expert, atunci scuza-ma, insa m-am inselat in privinta ta.totusi continuu sa cred ca este numai teribilismul tineretii de care dai dovada, iar odata cu trecerea timpului te vei maturiza in gandire. sper ca nu te-am suparat cu ceva expunandu-ti aceste lucruri, insa uneori chiar pari un tanar teribilist.
Enigmo, de-a lungul postarilor tale am observat ca tu nu suporti sa fii contrazis, sub nicio forma, indiferent de subiect. Nu stiu ce justitiar vezi tu aici, fiindca eu mi-am exprimat o opinie fata de postul lui nony foarte civilizat si pe un ton foarte calm de moment de nony a inteles, iar eu i-am inteles intentiile lui. De asemenea, mi-am spus si parerea despre cami, una buna in general. Unde-s atributiile de justitiar? Repet, tu nu suporti sa fii contrazis si daca o persoana nu te sustine pe la un post, o urmaresti si-i faci viata imposibile pe site sau incerci mereu s-o iriti ( vezi cazul cu shin si nu numai! )
Acum, daca tu crezi ca sunt un tanar teribilist, prefer sa fi te inselat in privinta mea, aia de la inceput si sa raman asa cum sunt, doar un tanar teribilist, ok?
Si da, mi se pare ca o persoana poate da dovada de capacitati foarte complexe, profunde si arii mari de intelectualitate si intelepciune doar prin cateva raspunsuri. Iar faptul ca-i expert nu inteleg unde-i baiul vostru. Poate sa fie si ruda cu adminii, ei au creat site-ul, pun pe cine vor ei. Voi sunteti aici pentru. a ajuta sau pentru. a urmari care merita a fi expert?
Si asta nu e teribilismul tineretii, e oglinda personalitatii si gandirii mele, deci presupun ca te-ai inselat cand ti-ai facut o parere buna despre mine.
Multumesc, la revedere.
@ enigmo sunt total de acord cu Flav..nu-ti place sa fi contrazis sau te superi cand iti iei un stupid, mare tragedie faci.Am observat si eu...Ma rog nu vreau sa ma cert cu tine.
Aoleuuuuuuuuuuuuuu
unde sa ajuns
nu va mai certati, nu are rost
aici este o lume virtuala, nu are rost sa va agitati atat doar pentru o intrebare(propunere)
cu toti avem probleme, si nu cred ca va arde de contraziceri sau de "dusmani"virtuali
Nony iti multumes foarte mult ca te-ai gandit si la mine. Ma bucur ca cineva ma apreciaza.Raluca stie cand o sa ne faca experte pe mine si pe Cami Oricum acest site este sa ajutam oamenii.Eu sunt multumita doar sa ii ajut.Nu neaparat sa fie ''Experta''. Ma bucurat foarte mult intrebarea ta
Eu sunt de parere ca ar trebui numiti experti doar cei care pe parcursul activitatii lor pe TPU demonsstreaza ca sunt experti intr-un domeniu. exemplu:Brigaela, Psiholoaga, PsihoSex si cei care mai sunt si i-am omis eu.sa fie numiti experti in domeniul lor si asa stim si noi sfaturile cui sa le urmam.noi,ceilalti,oferim doar raspunsuri orientative.
ATENTIE!
Pentru lamurirea tuturor in ce priveste notiunea de Expert TPU:
http://gabriella9.home.ro/
Nu am reusit sa postez aici probabil din cauza lungimii textului.
ATENTIE!
Pentru lamurirea tuturor in ce priveste notiunea de Expert TPU:
http://gabriella9.home.ro/
Nu am reusit sa postez aici probabil din cauza lungimii textului.