Mi-e indiferent! Insa sunt persoane care dau sfaturi utile(si nu de dragul de a-si face simtita prezenta)si chiar sunt activi, prin urmare unii dintre ei isi merita acest titlu!
Ar trebui să avem şi câteva răspunsuri de la cei direct vizaţi, eu nu am nimic împotriva lor, este un drept pe care l-au câştigat si nu cred că suntem noi în măsură să le luăm acest drept, hotărârea trebuie să fie a administratorilor site-ului.
Eu sunt noua...nu am dat prea multe raspunsuri asa ca nu am ajutat prea multa lume...nu cred ca sunt in masura sa comentez... dar va sustin
ATENTIE!
Pentru lamurirea tuturor in ce priveste notiunea de Expert TPU:
http://gabriella9.home.ro/
Nu am reusit sa postez aici probabil din cauza lungimii textului.
ATENTIE!
Pentru lamurirea tuturor in ce priveste notiunea de Expert TPU:
http://gabriella9.home.ro/
Nu am reusit sa postez aici probabil din cauza lungimii textului.
Lupta sa cistigi aceleasi drepturi ca ei si atunci te voi recunoaste cum i-am recunoscut pe fiecare.Siteul e toti pentru unul deci ei au aceleasi drepturi ca tine sa ajute dar pe linga tine care probabil ai zeci sint experti care au mii deci e o mica mare diferenta care e facuta de munca fiecaruia in parte si asta e sigur.
In alta ordine de idei, mie-mi este indiferent daca sint sau nu ierarhizari. Eu unul am considerat mereu ca aici, toti imi sint egali, fie mai mici, fie mai in virsta decit mine. Si de asemenea fie mai putin pregatiti, fie mai instruiti decit mine. In ceeace priveste suspendarea mea, am spus ca sint de acord ca am gresit si meritam o saptamana de suspendare, totusi o luna mi se pare exagerat. Ma bucur sa vad ca si altii sint de aceeasi parere cu mine. Inseamna ca nu am luat-o razna.
@flav-inceteaza sa faci pe justitiarul, nu intotdeauna iti si reuseste.este o parere sincera si te rog sa o iei ca atare.multumesc.si acum sa-ti raspund si la postarea ta:
pentru a-ti da seama de valoarea unei persoane, este nevoie de mult mai multe raspunsuri din partea acelei persoane. daca tu consideri ca din 6 raspunsuri date, si o intrebare referitoare la o relatie de iubire cu cel mai bun prieten poti numi expert, atunci scuza-ma, insa m-am inselat in privinta ta.totusi continuu sa cred ca este numai teribilismul tineretii de care dai dovada, iar odata cu trecerea timpului te vei maturiza in gandire. sper ca nu te-am suparat cu ceva expunandu-ti aceste lucruri, insa uneori chiar pari un tanar teribilist.
Eu sunt de parere ca ar trebui numiti experti doar cei care pe parcursul activitatii lor pe TPU demonsstreaza ca sunt experti intr-un domeniu. exemplu:Brigaela, Psiholoaga, PsihoSex si cei care mai sunt si i-am omis eu.sa fie numiti experti in domeniul lor si asa stim si noi sfaturile cui sa le urmam.noi,ceilalti,oferim doar raspunsuri orientative.