In primul rand vreau sa anunt un singur lucru...nu sunt moarta sune costache elena roxana tipa cu accidentul (sc romeo constantinescu-9d) am avut probleme facial si la dantura dar nu sunt moarta doar colega mea mirica ancuta elena care d-zeu sa o ierte ca era un suflet nevinovat deci ceea ce vreau sa spun prin acest mesaj e ca kn nu stie ceea ce s-a intamplat sa nu mai vorbeasca uniispun ca am murit eu mariti frate ma si buvnit rsul dar si plansul intre timp vopi voi chiar nu ganditi sau nu va interesati inainte sa postati tot felul de tampenii? oricum va multumesc pentru semntimentele depuse si tin sa spun ca nu imi este foarte bine dupa acest accident!
Din cate stiu eu au murit 2 fete de a 9a care invatau in romeo constantinescu, una era din predeal sh una din bughea. Pare ca a dat un tir peste ele. Cica soferul era sh cam baut si avea sh viteza. Asta e tot ce stiu. Sper ca responsabilul sa plateasca scump pentru ceea ce a facut. Dumnezeu sa le ierte!
Din cate stiu eu ca stau in zona in care s-a produs accidentul si pe acolo merg si eu deci puteam fi eu in locul lor...
Fata din predeal a murit iar cealalta am auzit ca are niste zgarieturi in rest e bine.
Si nu stiu de sofer daca era de tir ci stiu ca era inaintea lui un sofer de tir care a calcat acceleratia cand le a vazut ca sa le evite si cel care a dat peste ele nu a vazut decat adidasii care erau albi.
Credeti ca el a vrut are si el copii acasa...
Dumnezeu sa o o odihneasca pe fetita si Dumenzeu sa-l ierte pe sofer. Este o tragedie...atat pentru familia fetitei cat si pentru familia soferului... Ce este in sufeltul lui, doar el stie.Imi este f greu sa spun ceva, dar ar trebui sa ne gandim ca nimeni nu-si poate dori ca ceva de genul acesta sa se intample.
Va ro nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza. A murit u singura fata, cealalta avea niste zgarieturi minore la fata si ceva probleme la dantura(a fost internata pentru ca asta este procedura)
Va rog nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza. A murit o singura fata, cea de-a doua avea doar niste zgarieturi minore la fata si ceva probleme la dantura.
LisaJulie întreabă: