Si eu sunt rac. Toata lumea spune ca racii nu sunt buni in functii de conducere, ca sunt cu capul in nori. La la la, abureli. Daca vrem, putem sa facem orice. Are dreptate Inna, suntem foarte atasati de familie si avem calitati de parinti, desi e posibil sa fim excesiv de protectori. Racii sunt influentati de luna, deci si de maree. Cand e luna plina suntem mai creativi si mai euforici. Faza cu mareele ne face sa ne schimbam dispozitia pe percursul zilei. Acum suntem fericiti, iar peste cateva ore cadem in nostalgie.
Cred ca avem tendinta sa fim putin superficiali, dar asta numai pentru ca suntem prea ametiti si uituci si nu ne dam seama. In general suntem usor de influentat si destul de toleranti. Nu ne place sa conducem, preferam sa fim dominanti. Viata de familie e cea mai potrivita pentru noi, pentru ca ne place stabilitatea.
Am vazut ca cei din zodia asta au o relatie speciala cu mama lor. Niciodata, dar niciodata sa nu le jignesti mama, pentru ca nu vor tolera asta. Avem nevoie sa ni se spuna de 1000 de ori pe zi ca suntem iubiti si ca suntem frumosi pentru a crede. Ne e teama de singuratate si adoram sa fim rasfatati.
Eu sunt rac... da sensibilitatea este cea care caracterizeaza aceasta zodie.Se adauga si un pic de intuitie si atasare de familie.
Eu sunt rac.
sunt happy mereu, nu pot sa stau suparata foarte mult, sunt sensibila, desi par o fire puternica, sunt optimista, visatoaaaare , cu capul in nori, prietenoasa,. si nu mai stiu
Eu sunt racsi da racii sunt sensibili, dar puternici...insa uneori as vrea sa am mai mult curaj
Cunosc o persoana rac care este deschisa, sociabila, mereu vesela dar si foarte razbunatoare si nonconformista.
andy_3925 întreabă: