| Costel95 a întrebat:

Cine este Isus Hristos pentru tine?

14 răspunsuri:
| Andreea_5313 a răspuns:

Logic, persoana pe care o iubesc cel mai mult! Ma gandesc intruna ca si pentru mine si toata omenirea a murit pe cruce sa ne spele pacatele.

| AndrogynBeauty a răspuns:

Un personaj cvasi fictiv (nu apare în alte texte ale vremii) din nişte scrieri greceşti, descoperite prin secolul II, selectate de împăratul Constantin I, pentru a alcătui culegerea de texte religioase numită Biblie.

| Fifylici a răspuns:

Domnul si Mantuitorul meu.

| BigV a răspuns:

Manipulare in masa!

| 4b a răspuns:

Cel care mi-a dat viata...si totodata fiul lui Dumnezeu pe care multi nu-L recunosc ca DOMN si MANTUITOR...pacat de voisad

| Costel95 explică:

Daca ai citit cu atentie navarre se refera dintr-o perspectiva umana ca nici Isus nu stie "nici Fiul Omului...". Dar daca mai citesti spune ca isus este una cu Dumnezeu, deci tot ce stie Dumnezeu stie si isus. Dimpotriva sunt un om care cerceteaza, dupa cum zice si Scriptura, sa cercetam lucrurile. Dar eu vreau sa fiu o oaie din turma Lui pentru ca stiu ca El este Pastorul cel Bun, si Patsorul cel Bun isi da viata pentru oile Sale. Se vede ca tu nu-L cunosti pe isus navarre, vorbesti de la tine ce vorbesti, crezand ca spui ceea ce trebuie, dar te inseli. Trezeste-te din amorteala in care te afli!

| Costel95 explică:

Dar, navarre Isus a fost si om, cred ca poate avea si acesta perspectiva. Bineinteles ca Isus stie cand e sfarsitul, pentru ca este una cu Tatal. Si daca tu zici ca e pacat, nu-mi pasa, din gura lui Dumnezeu nu poate iesi o minciuna...(sa nu intelegi altceva). Pun si eu intrebari pentru ca vreau sa aflu parerile altora, sa vad cum gandeste lumea din ziua de azi...Si daca ei dau raspunsuri evazive, pot sa citesc Biblia si sa cercetez, asa ca nu-ti face griji. Si daca nu-ti convin intrebarile mele, poti sa nu raspunzi. Daca am gresit ceva, tu ca si crestin cum ai da dovada, roaga-te lui Dumnezeu pentru mine!

| Costel95 explică:

Isus Hristos eset Fiul lui Dumnezeu, si mantuirea o primim doar prin El. Cine nu crede in EL n-aduce roada...si daca nu aduce roada este taiat si aruncat.

| Costel95 explică:

Navarre, ceea ce mi-ai spus sa citesc era pentru poporul lui Israel, sti foarte bine ca Isus a venit sa ne rascumpere prin moartea Lui pe cruce, sti foarte bine ce mare dar ne-a dat Dumnezeu, nu cauta in Bibie ce-ti palce sa auzi, cauta ce nu-ti place sa auzi!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este TOT ce ne inconjoara, este in noi si din noi, este suflet, este spirit, este iubire, este durere, este fericire, este bucurie...stiu ca multi nu cred... dar exista mai presus de noi dar din pacate nu avem capacitatea de a intelege. dar nu stim nici cum arata dragostea dar o simtim.Si poate ca s-a lasat amprenta umana din diverse interese pe multe carti/scrieri/marturii despre Hristos, dar credeti-ma EXISTA.Si daca nu acum, cu siguranta candva va veti convinge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un semn de intrebare!

Întrebări similare