@Atotstiutorul
Ți-am zis cine e utilizatorul anului. Brigaela a fost în 2009. (Nu că nu ar fi meritat să fie și în 2010, dar nu comentez). De ce te tot contrazici? Uite-te pe blog dacă pe noi nu ne crezi. Baftă.
Bine, eu vad ca tot brigaela e userul anului, eu pe blog nu pot sa intru, desi cred ca tot asa scrie si acolo.
NOName este userul anului voi sunteti prosti ce tot vorbiti de brigaela ca nu mai este ea
@Raw chiar te inseli Brigaela este userul anului conform: http://www.tpu.ro/useri
@Atotstiutorul
Presupun că lista de useri încă nu a fost actualizată. Totuși, dacă vrei atât de mult să știi, de ce nu dai click în partea de stânga-sus a site-ului, acolo unde scrie "Afla utilizatorul anului 2010". N-ai cum să nu vezi. Consider că întrebarea ta chiar nu își are rostul. Baftă
@7h30 poftim? sa dau click acolo unde scrie: acesti utilizatori merita statui Afla utilizatorul anului 2010 am dat click si nu apare nimic, ma duce pe home-page-ul site-ului tpu.ro, cum adica nu a fost actualizata? asa ceva este strigator la cer, cum sa nu fie actulizata tu citesti ce scrii?