anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine-i gata cu curatenia?laughing)

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mama a terminathee hee.

Abh
| Abh a răspuns:

Eu cu siguranta nu. Am renovat holul si mi-am cumparat mobilier nou care trebuia montat, asa ca nu, nu am terminat curatenia.

| monyk a răspuns:

BUna, euuulaughing...nu demult am terminat si sunt cam obositahee hee, hai sa nu exagerez ca nu am facut chiar asa multa treaba azi dar nah.sa zicem ca nu am stat degeaba, ceva tot am facut.

| Hmmmm a răspuns:

Mama a terminat insa eu nulaughingmi-a fost prea lene azi sa ma apuc d curatenia d la mine din camera.am zis ca fac curatenie martilaughingstau in murdarie si praf d sarbatorilaughing

| marrr a răspuns:

Ufff mersi ca mi-ai amintitstraight facelaughing
M-am apucat ieri, dar m-am luat cu alte treburi si am si uitat.am de dat cu aspiratorul. ce mai bucurie
bine ca am doar o camera[a mea] de celelalte ma ocup doar cu aranjatul ornamentelor, chestiilaughing
Apropo, Paste fericit tuturorhappy

| OanaG a răspuns:

Pfff...in sfarsit am terminat-o, azi pe la 3, sunt epuizatalaughing

| nobody_9468 a răspuns:

Eu de pe la ora 20:00 am terminat, am lasat'o pe mama singurahee hee
Apropo am facut salata d'aia cu legume si maioneza, cum ii zice?confused. Vino sa vezi daca e bunahee hee

Bafta.

| criss:) a răspuns:

Mama nu!laughing

| Marii a răspuns:

Euuuuuuuuuuuuu

| Atotstiutorul a răspuns:

Eu nu am nevoie sa fac curat, la mine tot timpul e curat.sryyyyyyyyyyyyyy

| ForteGames a răspuns:

Eu sunt gata! Dar tu... Esti gata!:S

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una sunthee hee. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@. just. a. tear. laughing) ii zice salata de buef cum sa nu-i stiu numele la primana mancare din topul de mancaruri pe care le detestlaughing)smug ca de pasti te las pe tine sa-l papi pe tot laughingpofta buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu; P
hee heelaughing
deci eu nu fac cam never=)
add la annabellatudor
daca vreitongue

Întrebări similare