Stimata domnisoara, ma numesc Sorin Porojan si sint magician de aproximativ 10 ani. Te vei intreba de ce nu am aparut pe la tv... Pentru simplu motiv ca televiziunile nu platesc... vor ca magicienii sa presteze meserie gratis. Vreau sa stiu ce virsta ai, de unde esti, de cind studiezi iluzionismul si de ce vrei sa fii iluzionista. Raspunde-mi pe adresa de e-mail magicus6@yahoo.com Pot sa te ajut sa ajungi iluzionista, dar trebuie sa vorbim. sorin-magician P. S. Astept raspuns pe e-mail.
... 2 trucuri utile: 1 invata sa scrii , 2 stergeti postul asta, macar pana invata ceva ortografie specia aceasta de obsedatus computerus (xoxoxo
Ti-am bagat idul dar nu merge iar adresa de e-mailnu am incercat-o contacteaza-ma u pe adresa de email si pe id andreearoxy32@yahoo.com emailul iar idul andreearoxy32
Frte lasati`o in pace scrie cum vrea nu trebuie sa intervenitii voii repedee. si ala a gresitt cu "scris in chineza" nu stiam ca se scrie asa de fapt ce sa mai vorbesc cu prostii. va rog nu mai dati comentari aiurea fata a vrut sa zica despre acestt om alin blaine lasati-o in pace va rogg mai intai uitati-va la voi cum scrieti si dupa sa comentati despre ea.
And 2 trucuri (gimmyck'uri) luate de pe iluzionistshop: SPY DECK si FLOATHING OBJECT. Sunt foarte interesante si au un efect garantat, dar nu ma pasioneaza iluzionismul si am nevoie de bani. ( eu le'am primit cadou) pe site in total aceste 2 trucuri ajung la 77 lei(cu tot cu transportul prin posta romana)
eu le dau cu 50 lei (cu tot cu transportul prin posta romana daca nu sunteti din galati)
si va mai dau cadou o carte (bicycle rider back) pe o parte ca acelea rosii si pe o ca acelea albastre (pentru diferite trucuri)
Http://www.alinblaine.com cine stie cum se numeste melodia care se aude pe fundal?
DomnulFantastic întreabă: