| Sarah2006 a întrebat:

Cine il uraste pe Dumnezeu?
Cine are alt Dumnezeu?
Dumnezeul meu e Delia Matache, mi as da si viata pentru ea!
Delia Matache = DUMNEZEU

24 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Generatia ce vine din spate... fabulos!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

E a treia postare de genul. Vai, fetițo, ai probleme... Grave...

| Drimmero a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ai gresit persoana, bwhahahaha

Ups, mea culpa.

Se iarta, azi sunt bun, mai ales ca ieri a fost ziua copilului,, iti iert orice greseala.

"Orice" e un cuvânt destul de permisiv, nu crezi?

Acum totul in limita bunului simt, am crezut ca se subintelege din prima, nici eu nu permit multe/

Ehh, nici chiar așa. Din cate stiu, nu am obiceiul sa întrec măsura (doar cand ceva/ cineva ma calca pe nervi). Așa ca nu-ți face probleme pentru mine. Sunt inofensiva

Unde ai fost sa ridici moralul Arsenalului?
Nu imi fac probleme cu nimeni,, in general

Eram prea ocupata cu examene... Mult prea mult stres, ore nedormite si tone de proiecte (Credeam ca nu mai termin). Dar heyyy, acum sunt aici si recuperez.

Si eu am avut perioade cand am fost foarte stresat, cu nervii intinsi la maximum, dar acum sunt eliberat de tot.
Ai intrat cand s-a terminat sezonu'...

Las' ca începe altul, si poate, poate vei avea mai mult noroc. Cine știe?

Incepe altul si iar terminam pe 5, nu mai cred in basme de mult, am devenit mai realist,, pana nu pleaca W0nger de la echipa eu nu ma voi putea bucura de echipa nici macar un moment, a distrus echipa de tot, spiritul i l-a terminat, a semnat pe 2 ani, alti 2 ani de chin si de nervi, ii doresc raul pe care ni l-a facut si el noua!

Ok, lasă basmele, dar nu strica sa fii puțin, chiar puțin mai optimist. Si ai grija sa nu te imbolnavesti de la prea mult stres.

Sanatatea mi-e mancata de mult, cum am mai spus-o din cauza meciurilor, dar asta e situatia.
Daca n-ar fi probleme la conducere,, nici cea mai mare piedica n-ar avea echipa,, dar cum s-au strans toti vampirii sugatori de bani acolo...

Ia-o mai ușor!
Poate sunt eu mai bătută in cap, dar chiar nu înțeleg ceva. Cum reușești sa te stresezi atât de mult pentru un simplu sport? (Iar asta vine din partea cuiva care e in continuu stresata)

Fotbalul nu e doar un simplu sport, in esenta aparentele iti arata ca sunt 22 de oameni care fug dupa o basica impreuna cu un arbitru care sta sa urmareasca fazele,, dar nu este asa... din moment ce il intelegi, va face parte din viata ta, reprezinta o pasiune de-a ta, mai ales daca ai o echipa pe care o iubesti ca pe ochii din cap esti fara scapare, e ca un drog,, este o parte din tine, doar familia inseamna mult mai mult decat echipa de suflet in viata de zi cu zi/
Acum am lasat-o mai usor, cand stiu ca nu sunt sanse, nu mai ma stresez, dar cand sunt sanse si sunt irosite ca de fiecare data, chiar ma consum enorm pentru acele meciuri, ca un veritabil suporter.
In fotbal diferenta dintre extaz si agonie este de-o secunda, in secunda aia ori esti fericit ori esti trist, depinde ce se intampla atunci,, microbist te nasti, microbist mori, ca sa te descotoresesti de acest sport trebuie sa ai vointa mare, daca nu ai si esti prins de el, nu ai alte solutii.
Nu ma plang absolut deloc, probabil este cel mai placut drog, cu toate ca sunt si efecte

Vai, ce frumoasă pledoarie. M-a lăsat fara cuvinte. Ei bine, daca spui ca îți place, bravo tie. Ma bucur pentru tine. Se pare ca nimic (sau aproape nimic) nu te poate separa de ceva ce îți place. Este de admirat persistența asta.

Fotbalul nu e pentru oricine, am mai zis-o si o sa tot repet asta pana o sa inteleaga toti, trebuie sa ai nervi de otel pentru a rezista in fata acestui mirific sport!

| GoldenZenith a răspuns:

Daca nu i-ai compus o rugaciune, nu te cred.

| ShaOfHatred a răspuns:

Troll?
Daca da, ai reprezentat bine generatia din ziua de astazi.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Ce idealuri au oamenii ca tine?

| Iwannabesmart a răspuns:

Pentru mine, un om obisnuit, ca si mine, nu imi poate fi Dumnezeu.Deci, eu cred doar in Dumnezeu, Dumnezeu Cel care ne-a creat pe noi toti, si pe Delia Matache laughing)) inteleg ca esti fana Delia, dar parca ai dus totul la extrem.

| Lulu22 a răspuns:

Nechibzuită alegere ai făcut, să numești Dumnezeu un lucifer cu în trup de femeie.
Dar mai ai timp să te răzgândești.