| OfficialFallingStar a întrebat:

Cine imi da niste detalii despre cladiri importante din Arad? (nu e tema, ci doar de curiozitate; pe net nu gasesc, dat-mi voi un site daca este) Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Palatul Administrativ, Palatul de Justitie, Palatul Bancii Nationale, Palatul Cultural, Teatrul Clasic "I. Slavici", Teatrul Vechi, Palatul Copiilor, Casa cu Lacat, Cazinoul, Castelul Nopcea, Vama Veche, Casa Ghiulelei, Catedrala ortodoxa romana "Nasterea Sf. Ioan Botezatorul", Catedrala ortodoxa romana "Sf. Treime", Complexul Muzeal Arad, Muzeul Memorial "Vasile Goldiș", Universitatea "Aurel Vlaicu", Universitatea de Vest "Vasile Goldis"etc
http://ro.wikipedia.org/wiki/Arad

| Aero a răspuns:

Dar citeste pe Wikipedia! Ai primit link! Sau pe site-ul primariei! Poti cauta pe Google dupa bloguri ale aradenilor. Si aradeni daca s-ar gasi 100 pe site, n-ar sta sa-ti raspunda pentru ca poate nici nu stiu sa-ti zica prea multe detalii.

| OfficialFallingStar explică:

Am spus detalii, adica de ex la Primarie: a fost construita in anul... etc; si nu la multe, la 2 sau 3 ca doar asa sa am habar de orasul in care traiesc.