| Bijou_8404 a întrebat:

Cine imi poate da o idee de alfabet codat? am cautat peste tot si nu am gasit nimic...nu am nicio idee cum sa inlocuiesc literele obisnuite sad

10 răspunsuri:
| Mik3 a răspuns:

Imi lasi id la privat si iti dau alfabetul despre care vb, 100%

| sakurabutterfly a răspuns:

Pai poti inversa literele, dupa metoda asta: scrii tot alfabetul pe o foaie(a-z) apoi scrii exact dedesubt alfabetul invers(z-a) si astfel poti inlocui a cu z, b cu y, c cu x si asa mai departe, sper ca m-ai inteles! :*

| DrunkenRat a răspuns:

Inventeaza unul! happy

| andreea95 a răspuns:

1. Imparte-ti mesajul in grupuri de cate doua litere:
EX: eu sunt sincer cu toata lumea
eu su nt si nc er cu to at al um ea

2. Intoarce literele in fiecare pereche:
ue us tine is cine er cu ot at la mu ae

3. Acum scrie toate literele intr-un singur cuvant:
ueustniscnreucotatlamuae

Gandeste-te cum ai putea adpta acest cod: adaugand o litera falsa la fiecare pereche de litere valabile, schimband intre ele locurile perechilor alaturate sau scriind invers fiecare a doua pereche de litere.

P.S.: Imi cer scuze ca nu ti-am dat un alfabet codat, insa e ceva de genul...sad Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut mai demult un alfabet codat. nu e imposibil de descifrat dar are cateva reguli particulare. de pilda, anumite cuvinte ajung sa se scrie cu mai putine litere in alfabetul codat decat in alfabetul normal.

desi am o strangere de inima sa il dau cuiva, cred ca nu mai am nevoie de el happy ym=opseal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti unul personal cum am facut eu cu prietena mea Alexandra, alcatuit din puncte, linii, virgule, cercuri, patratele, etc:* succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite
fa un tabel de la x si 0 acolo pui a b c d si cei incercuit cu patratele pui semne pe alea adica uite un exemplu a este -| b este |-|

| DrunkenRat a răspuns (pentru anonim_4396):

Am mai vazut acel alfabet undeva happy. Are vreun nume?

| DarkSasuk3 a răspuns:

Uite asa:
v-om folosi cele mai uzuale 9 litere din alfabet, si facem asa:

iti voi scrie literele si cifrele
o=1
p=2
e=3
r=4
a=5
g=6
i=7
u=8