| ANAMARIAHOTGIRLY a întrebat:

Cine imi poate explica asta : "Daca vorbesti trei limbi esti trilingv.Daca vorbesti doua limbi esti bilingv. Daca vorbesti numai o limba inseamna ca esti american."
Anonim?

Răspuns Câştigător
| CherryLove a răspuns:

Dupa ce am citit acest citat nu am putut sa nu remarc cu cata subtilitate si ironie este sugerat faptul ca americanii nu trebuie sa se straduiasca sa mai invete alta limba din moment ce limba engleza este o limba internationala. Practic in cazul lor doar daca isi doresc in mod special sau au o anumita pasiune pentru o limba sau daca le este necesara pentru un anume job invata. Cu toate astea este foarte interesant citatul.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai americanii sunt cunoscuti pentru nationalismul lor si indiferenta fata de restul lumii. De acea ei nu se chinuie sa invete alta limba deoarece considera ca engleza lor este de ajuns sa se descurce.

| MaliciousDeath a răspuns:

Americans=Ignorant fucks
...ţi-au explicat restul care-i faza.Am răspuns doar ca să mă aflu în treabă. :o)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim = persoana cu nume necunoscut.

| alicepika a răspuns:

Se refera la faptul ca americanii vorbesc o singura limba pentru ca o considera cea mai importanta, limba lor fiind de altfel o limba europeana. Sper ca te-am ajutathappy

| Adriana0717 a răspuns:

Cred ca se refera la faptul ca in America limba oficiala e engleza, o limba internationala deci ei nu mai sunt nevoiti sa invete alta limba pentru ca se descurca oriunde...
Asta mi-a venit in cap dupa ce am citit fraza, nu stiu daca te ajuta...