| MoMoScumpik a întrebat:

Cine imi poate spune si mie de ce doctorii scriu asa de urat?

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Habar nu am dar cred ca in facultate au invatat sa scrie asa

| Holocaust a răspuns:

Pai la scoala nu iei si tu notite?
Profii dicteaza repede, iar chestiile de genu' se intampla si la liceu, si la facultate(medicina)...Cred ca se intelege faptul ca daca scrii in graba, de obicei scrii urat.Probabil asa si-au format ei scrisul...Adaptat la orice situatie.

| Paulla a răspuns:

Fiindcă au avut şi au mult de scris, atât la facultate cât şi-n reţetele de zi cu zi.
Ştii cum e când scrii mult şi foarte repede(pe la istorie, de exemplu)? Ajungi să faci toate literele aproape la fel.

| Musique a răspuns:

Plictiseală,grabă.

| xXdoareuXx a răspuns:

Eu uan cred ca ei scriu atat de repede pentru a nu iti da seama ce boala ai. Si tu in loc ca inveti la simulare stai pe TPU. lasa ca te zic eu la profa laughinglaughinglaughing

| CityOfSatan a răspuns:

Chestia asta a devenit de fapt o ''traditie''! Presupun ca motivul real e faptul ca se grabesc fiind asteptati si de alti pacienti, mi se pare a fi cea mai rezonabila explicatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, sinceră să fiu, nu cred că doar doctorii au problema aceasta. Doar că ei trebuie să îți pună și diagnosticul/să îți dea explicații și indicații, să și scrie rețeta și nu se mai concentrează pe caligrafie. Plus că scriu repede mai ales și deformează literele.
Se gândesc cam mult, asta e, ce să și faci.

| duuh a răspuns:

Nu doar doctorii scriu urat. Si nu-mi spune ca tu ai scris vreodata extrem de repede si caligrafic.