Mai uite eu stiu o cazare buna unde eu si sotul meu mergem de ceva vreme incoace. Gazda se afla in Mangalia - statiune super linistita si curata. Vila are 2 etaje si o gramada de camere. Are o bucatarioara de vara pentru turistii cazati .cu tot ce ii trebuie ( frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vesela, mese ). De cate ori mi-am lasat mancarea in frigider nu am avut probleme. Pont: Piata din Mangalia e ieftina... Faci cam 10 min pana la plaja.
Gazda e o familie de turci foarte cumsecade. Daca te tenteaza revin cu adresa si numar de tel.
Pai cauta pe internet hoteluri/ pensiuni in care poti gati.
Insa, de cele mai multe ori nu te lasa sa gatesti.
Am gasit dar ma gandeam ca poate cineva de aici de pe TPU imi poate recomanda pe cineva sigur si serios pentru ca suntem cu fiul nostru de 1 an si 10 luni si nu as vrea sa ma cazez cine stie la cine.
Vila ana maria din costinesti. cuprinde : o bucatarie non-stop pentru turisti, o parcare pentru. mashini, camere cu bai cu apa calda non stop, si plaja este cam la 200 de metri de casa ( nu e departe) in 2-3 min. ati si ajuns. pretul e acceptabil 100lei /noapte ( da avem toate conditiile) + aer conditionat... da doriti sa vedeti cu arata vila intrati pe google la vila ana maria costinesti 2009. proprietarii sunt ff cumsecade
anonim_4396 întreabă: