| SandraSandra a întrebat:

Cine imi spune cele mai frumoase lucruri despre o buruiana primeste funda!

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Interesanta intrebare! Sunt multe buruieni, fiecare cu numele sau, dar cum tu nu dai unul anume, presupunem ca e vorba despre buruiana in general; e drept ca despre buruiana se spun mai ales lucruri urate si tocmai faptul ca tu vrei sa spunem lucruri frumoase, face intrebarea interesanta.Deci:
-buruiana e oportunista,in sensul bun al cuvantului,adica are o mare putere de adaptare la orice tip de teren;
-buruiana e tenace:insista si razbeste spre lumina printre cele mai pretentioase flori, sa spunem;
-buruiana e indiferenta la" fandoselile" florilor suave,care fac caz de delicatete:poate creste fara complexe chiar si printre orhidei;
-buruiana e rezistenta:daca n-o smulgi cu tot cu radacina,va creste din nou,uneori chiar mai viguroasa;
-buruiana n-are,de regula,flori spectaculoase prin culoare,dar samanta ramasa dupa ele va fi extrem de rezistenta si va asigura viitoarea generatie; de buruieni,desigur;
-in fine,uneori buruiana poate fi "iarba dracului",precum pirul:daca smugi un fir,ies zece in loc'.
Tote aceste calitati fac din buruieni niste dusmani veritabili ai culturilor, dar, atunci cand sunt comestibile pentru animale, adevarata"sare a pamantului"Si iata cum am reusit noi sa facem un adevarat poem pentru minunata, ordinara, viguroasa buruiana!

| SandraSandra explică (pentru April):

Foarte frumos. Poate fi numit un elogiu dedicat burienei. Mi-a placut foarte mult, chiar nu ma asteptam la un raspuns atat de complex si detaliat si creativ. E demn de tras la imprimanta si inramat.
O viata fericita iti doresc, m-ai facut sa rad cu raspunsu astalaughing

| April a răspuns (pentru SandraSandra):

Ma bucur ca ti-a placut; dar, atunci cand nu ma necajesc chiar pe mine, eu iubesc buruienile; sugereaza o salbaticie care fascineaza.Numai bine.

3 răspunsuri:
| Diia94 a răspuns:

Buruiana= carnelaughing
Deci.ea ajunge in burta unei gainuse apoi gaina se transforma in pui la rotisor:X laughing

Eh..are si ea rostu ei happy