| TiberiuFasole a întrebat:

Cine imi spune niste idei pentru o poveste de groaza?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Ai avut un singur prieten adevarat si a murit intr-un accident. Erai si tu acolo... Se intoarce in fiecare noapte in visul tau si te plimba prin toate partile ca sa-i rezolvi o problema neterminata aici pe pamant. Te plimba pentru ca nu poate sa-ti spuna sau tu nu-l poti auzi.
Incepi sa cercetezi cazul, afli ca toata familia lor era blestemata de o vrajitoare... etc Continua tu! big grin

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa presupunem ca protagonistul sta la bloc.In apartamentul de alaturi traieste o familie care apartine unei secte.De la un timp incep sa se comporte ciudat: se aud tipete in miezul noptii, vizite neasteptate etc.Manat de curiozitate personajul principal se implica in viata acestora si ii urmareste pana intr-o padure unde descopera ca secta era de fapt o grupare satanista care sacrifica oamenii.Si, ma rog, era sa-l sacrifice si pe el.Bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te pasioneaza povestile de groaza? laughing

Nu, dar am imaginatie. happy

Bravo happy

| ColyR a răspuns:

- monstrul din lac
- groaza din zapada
- chipul din foc

| Denissaaa123 a răspuns:

E vorba despre o fata care sta intr-o casa blestemata si vede urme de sange pe tavan, aude tipete si odata intra in baie si vede un om plin cu sange in vana si lesina... Sau e vorba despre un om caruia i-a murit toata familia intr-un accident si el merge mereu la 00:00 la locul accidentul sa comunice cu spiritele lor.
Sauu : Doua fete merg intr-o cladire parasita sa faca poze (ca se tot fac in cladiri parasite) si uneia dintre fete ii taie o fantoma capul iar in cealalta intra o fantoma si distruge lumea.

| eustef a răspuns:

Iti spun eu poveste de groza. erai pe buda si deodata observi ca te-ai **** albastru. Pam Pam Paaaaaaaaammmm. merit laic

Întrebări similare